142049

Rimelig boalternativ i Trondheim

Trondheims eneste vandrerhjem åpnet dørene igjen i oktober i fjor. Da var to år med oppussing fullført. I dag tilbyr Trondheim Vandrerhjem nyrenoverte og tidsriktige lokaler til både kortidsbesøkende, langtidsboende og studenter.

– Visjonen vår er at vandrerhjemmet skal være det første folk tenker på når de kommer til Trondheim og ønsker seg et rimelig overnattingstilbud eller en rimelig bopel, forteller daglig leder Emil Eriksen og assisterende daglig leder Jørgen Braa.

  De står i spissen for videreføringen av en lang tradisjon. Det har vært vandrerhjem her helt siden 1960-årene, da tomten ble gitt bort av Trondheim kommune, med en klausul om at det skulle drives vandrerhjem på tomten. Det har kommunen holdt fast på siden. En by på Trondheims størrelse bør selvsagt ha et rimelig boalternativ.

I dag er tilbudet i Trondheim Vandrerhjem bredere enn noensinne. Eriksen og Braa tilbyr overnatting for tilreisende, langtidsleie for enkeltpersoner og familier, samt hybler for Trondheims mange studenter.
  – Vi har et eget konsept som innebærer at vi utnytter tomten best mulig. Byen trenger studentboliger, og vi har 114 studentboliger her hos oss. De leies av studentene fra august til juni, og brukes så som vandrerhjem i høysesongen. Det er vinn-vinn for alle parter. Mange studenter reiser uansett hjem på sommeren, og da slipper de å betale husleie her.

1. mai ble vandrerhjemmet medlem av det internasjonale HiHostels. Dermed er Trondheim Vandrerhjem nå også lett synlig for turister fra utlandet. Eriksen og Braa tilbyr egen matpakkefrokost, og det er parkeringsmuligheter for alle som trenger det.
  – Besøkstallene har steget hele veien. Men vi skal justere konseptet hele tiden i henhold til behovene. Det handler om å finne en driftsmodell som er optimalisert på best mulig måte.

Les mer...

2014-09-16 11.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv