143007

Rimelig og effektiv opplæring med Kjoreskole.no

Hos Kjoreskole.no ligger fokuset på lave driftskostnader og effektiv opplæring. Deres elever skal få en god opplevelse, til en god pris. Det har vært en suksess! Nå kan du bli med på besøk til den nyetablerte avdelingen i Lyngdal.

I dag er Kjoreskole.no en større kjede som har avdelinger spredt rundt på Øst- og Sørlandet. Avdelingen i Lyngdal åpnet i august 2014. Daglig leder og trafikklærer Jonathan Herwig har stor tro på konseptet.

– Kjeden hadde lenge ønsket å etablere seg i Lyngdal. Etter et halvt års tid før vi fant et egnet lokale med glimrende beliggenhet. Fordelen med Kjoreskole.no er at avdelingene har mange felles løsninger på administrasjon, elevmasse og oppsett av kurs. Det gjør at vi kan tilby billigere kjøretimer. Vi har også billigere biler enn mange andre kjøreskoler, og har lagt oss på et lavere kostnadsnivå, sier Herwig.

På toppen av det kommer fokuset på å være effektive i opplæringen. Det kommer selvsagt studentene elevene til gode prismessig. Kjoreskole.no tilbyr trafikalt grunnkurs inkludert førstehjelp for 990 kroner, samt opplæring på bil, tilhenger, moped, snøskuter og alle klasser for motorsykkel.

Målgruppen er alle som skal ha førerkort. For Lyngdal-avdelingen er det geografiske nedslagsfeltet primært Lyngdal og Farsund.

– Det er veldig individuelt hvor fort eller sakte man tar trafikkopplæring. Før man skal ta et sertifikat, bør man tenke på pris, hvor fort man vil havne i mål og kanskje også snakke med andre som har tatt trafikkopplæring. Det kan være lurt å sjekke referanser før man bestemmer seg for hvor man vil gå. Jeg anbefaler at man begynner å prøvekjøre så tidlig som mulig, om man ønsker å ta sertifikatet så fort man er gammel nok, sier Herwig.

Han tror snøballen vil begynne å rulle raskt for Kjoreskole.no i Lyngdal. De har fine og nye lokaler, og de har en veldrevet organisasjon bak seg. Ikke minst har de dyktige medarbeidere.

– Det er en veldig spennende og sosial jobb. Det er særlig det at man møter så mange forskjellige mennesker som gjør det spennende. Vår styrke i Kjoreskole.no er at vi tilbyr akkurat samme opplæring som alle andre, men vi håper, mener og tror at vi er litt bedre. Og så vet vi med sikkerhet at vi er litt mer effektive enn de andre, understreker Herwig.

Les mer...

2014-11-24 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv