Ærlig og redelig med Rett IT AS

For mange kunder er det vanskelig å vite hva som behøves og ikke behøves i floraen av IT-tjenester. Det har Bjørn Bjercke tatt konsekvensen av. Rett IT AS leverer konsulenttjenester innen IT, med sterkt fokus på at kundene kun skal få det de har behov for. Verken mer eller mindre.

Slik lyder filosofien til daglig leder Bjørn Bjercke. Rett IT AS holder til på Billingstad i Bærum, og så dagens lys i 2013. Selv har Bjercke lang erfaring i faget fra en rekke store selskaper.

– Jeg har jobbet i IT-bransjen siden 1998, og var internett- og webansvarlig for Luftforsvaret før jeg ble headhuntet til Orkla Finans. Der lærte jeg mye om finans-IT. Deretter ble jeg hentet inn til Danske Securities, et aksjemeglerhus som er del av Danske Bank. Jeg har også jobbet nesten seks år for Dell Computers i Stockholm.

Bjercke opplevde etter hvert at det var mange etiske spørsmål som ble reist innen IT-konsulentbransjen. Hvordan fakturerer man kunder? Hva leverer man av tjenester? Våren 2013 begynte han å legge planer for hvordan IT-konsulentaspektet kunne drives på en ærlig, redelig og etisk riktig måte.

– Sammen med en kollega brøt jeg derfor ut av bedriften vi jobbet i på det tidspunktet, og startet Rett IT AS. Vi er opptatt av at det vi har lovet bort til kunden, også er det som står på fakturaen. De prisene og den kvaliteten vi har lagt som standard, er det kunden får. Det skal også være rett løsning for kundene, utdyper han.

Samtidig er Bjercke og hans kollega også opptatt av å ringe kundene i etterkant for å forsikre seg om at alt er på stell før det sendes ut faktura. Det handler om at Rett IT AS skal jobbe på kundenes premisser.

– Av spesifikke tjenester vi kan tilby, er vi sertifisert på Google-applikasjoner og på F-Secure antivirus. I tillegg har jeg spisskompetanse og er en av Nordens ledende på Wiki-systemer, så vi har flere store kunder på dette.

Bjercke legger til at de også har et godt samarbeid med Buskerud fylkeskommune, og at de er godkjent som lærlingebedrift. For Rett IT AS er det viktig å gi lærlingene kompetanse og innsikt i hvordan ting fungerer i bransjen.

– Jeg er også opptatt av mine ansatte og deres behov. Det har vært mye hardt arbeid i oppstarten, men vi har bevisst rettet oss mot foreninger og bedrifter som ikke er IT-relaterte, som regnskapsbyråer og eiendomsmeglerfirmaer. Vi har fått økonomisk støtte i utviklingsfasen, og ser positivt på tiden fremover nå.

Les mer...

2014-11-27 09.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • RETT IT AS
  • www.rettit.no
  • Telefon:
    48 84 77 77
  • Adresse:
    Billingstadsletta 19 oppg. B.
    1396 Billingstad
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv