Rørlegger og Gasellebedrift

Bedriften er på listen over årets Gasellebedrifter, og Jan Roger Birkelund AS har etter fem års drift etablert seg som et sunt og veldrevet rørleggerfirma som vet å fokusere på kundenes behov.

Det var Birkelund selv som etablerte Tønsberg-firmaet i januar 2008. Etter å ha drevet alene i et par år, har rørleggermesteren i dag én fast ansatt samt en lærling. Kundekretsen er hovedsakelig i Tønsberg området, men de utfører også jobber i hele Vestfold.
   – Det vi holder mest på med, er renovering av bad og kjøkken for privatkunder. Men vi har også bedriftskunder, vi jobber også med nybygg av hytter, eneboliger og tomannsboliger. Vi samarbeider fast med flere snekkere og byggmestere i Tønsberg som vi stadig får oppdrag fra, forteller Birkelund.

Han legger vekt på at Jan Roger Birkelund AS skal være et fleksibelt rørleggerfirma, som kan ta ting på sparket, og som har mulighet til å kaste seg rundt for rykke ut ved akutte behov.
   – Da er det viktig å holde avtaler og tidsfrister, og om vi ikke skulle rekke frem i tide, ringer vi og gir beskjed. Det er ikke noe særlig å la folk sitte og vente, og vi må selvfølgelig tilpasse oss kundene og være serviceinnstilte.

Jan Roger Birkelund AS står ansvarlig for det de monterer opp av utstyr og produkter, og er nøye med å sjekke kvaliteten når det er kunden selv som har kjøpt produktene. Dette fordi de som montører også er ansvarlig for å skaffe slitedeler. Birkelund er ellers jevnt over fornøyd med dagens marked, og ser ingen grunn til å verken utvide eller vokse seg mye større.
   – Jeg har tenkt på å kanskje ansette en person til, men vi tre utgjør en bra team og det fungerer bra. Det er hele tiden noe å gjøre, og vi har mange fornøyde kunder som stadig kommer tilbake.

Les mer...

2013-12-19 21.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Jan Roger Birkelund
  • Telefon:
    97751716
  • Adresse:
    Tuftaveien 25
    3153 Tolvsrød
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv