142090NO-adeccoliggande

Satser hardt i tøft rekrutteringsmarked

Da Adecco startet opp i Drammen for 17 år siden, var de et av få rekrutteringsbyråer i byen. Siden den gang har konkurransen hardnet til. Men Adecco Drammen har hele veien beholdt en fremtredende posisjon. Det er blant annet takket være selskapets tette oppfølging av både kunder og kandidater.

Avdelingsleder Helge Skålvik kan fortelle at Adecco Drammen ble etablert i 1997. Siden den gang har de samlokalisert seg med Adeccos datterselskap, Ingeniørkompaniet, slik at de totalt sett er åtte ansatte på huset. Mye har skjedd innad i selskapet siden oppstarten, men også i Drammen har det vært en stor utvikling. I dag finnes det rundt 15 rekrutteringsbyråer i byen. Det gir en konkurranse som er merkbar for Skålvik og hans kolleger.
  — Konkurransen er stor og vi opplever Drammen som et tøft marked å jobbe i. Derfor er det ekstra viktig at vi følger opp kundene våre godt. Vi er ute for å få med oss utviklingen til kundene, og følger opp medarbeiderne på stedet. Det er en krevende men viktig jobb. Vi får høre at vi er gode på å etablere langsiktige forhold med kundene våre. Det er blant annet fordi vi har gode rutiner når det gjelder oppfølging, understreker Skålvik.
  Selv om hovedbasen er i Drammen, dekker selskapet også Eiker, Lier, Øvre Eiker og deler av Vestfold. Det geografiske området er med andre ord stort, men det hindrer ikke Adecco Drammen fra å ha en sterk tilstedeværelse ute i felten. For medarbeiderne er det gull verdt med et byrå som bryr seg.


  — Det er viktig for medarbeiderne å ha et selskap som oss i ryggen, som gjør det vi kan for at medarbeiderne våre utvikler seg. Overfor kunden er det avgjørende at kandidaten har en god personlig kjemi. Det handler om å være åpen og vise hvem man er, sier Skålvik.
  Adecco Norge er i dag en av de ledende innenfor sin bransje. I Drammen er planen til Skålvik og hans team å sørge for at Adecco Drammen forblir en av de ledende og foretrukne leverandører i drammensregionen.
  — For å lykkes med det, må vi gå for leveranse både i bredde og volum. Det er nettopp det som gjør oss til en attraktiv leverandør for våre kunder, mener Skålvik.

Les mer...

2014-09-16 09.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Adecco Drammen
  • www.adecco.no
  • Telefon:
    32 80 92 70
  • Adresse:
    Bragernes Torg 1
    3001 Drammen
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv