Dennis Strömbäck har lang fartstid fra restau-rantbransjen, og har også vært på sjøen i 15 år. På Köpmangatan 16 Mat & Catering bruker han sine erfaringer og visjoner når han serverer gjestene sine lunch, middag og catering som skiller seg fra resten av byens utvalg.
Under lunchen kan gjestene for eksempel nyte klassisk husmannskost der salatbufféten er byttet ut mot en forrettsbuffét fylt av hjemmelaget silderetter og gode rører av alle slag. Gjestene får velge mellom en kjøtt- eller en fiskerett, og for å gjøre lunchen til en god og avslappende stund både bestilles og serveres maten ved bordet.
Middagen preges av et fine dining-konsept, den har et mer eksklusivt preg med en norrlandsk touch. Råvarene er for det meste fra lokale leverandører. Cateringvirksomheten har tøff konkurranse fra veletablerte bedrifter som kundene har bestilt fra i mange år.
– Derfor gjelder det å få folk til å teste oss i stedet, så de oppdager ta vi er bedre samtidig som vi ikke koster mer, sier Dennis.
Han har hele tiden mange idéer. En av dem ble virkeliggjort da han og en kollega skapte et event til formål for brystkreftorganisasjonen Rosa Oktober-stiftelsen.
– Jeg lagde mat til 100 personer, og pengene gikk uavkortet til stiftelsen, forteller han. Og det finnes mange flere idéer – men disse holder Dennis hemmelig inntil videre!