133011ko¨pmangatan16matochcatering

Sikter mot toppen


Da Dennis Strömbäck kjøpte Köpmangatan 16 Mat & Catering i Luleå, var det med målsettingen at det skulle bli byens beste restaurant. ”Vi jobber hele tiden mot det målet, og nå synes jeg selv at vi er veldig nære”, sier han.

Dennis Strömbäck har lang fartstid fra restau-rantbransjen, og har også vært på sjøen i 15 år. På Köpmangatan 16 Mat & Catering bruker han sine erfaringer og visjoner når han serverer gjestene sine lunch, middag og catering som skiller seg fra resten av byens utvalg.
Under lunchen kan gjestene for eksempel nyte klassisk husmannskost der salatbufféten er byttet ut mot en forrettsbuffét fylt av hjemmelaget silderetter og gode rører av alle slag. Gjestene får velge mellom en kjøtt- eller en fiskerett, og for å gjøre lunchen til en god og avslappende stund både bestilles og serveres maten ved bordet.

Middagen preges av et fine dining-konsept, den har et mer eksklusivt preg med en norrlandsk touch. Råvarene er for det meste fra lokale leverandører. Cateringvirksomheten har tøff konkurranse fra veletablerte bedrifter som kundene har bestilt fra i mange år.
– Derfor gjelder det å få folk til å teste oss i stedet, så de oppdager ta vi er bedre samtidig som vi ikke koster mer, sier Dennis.

Han har hele tiden mange idéer. En av dem ble virkeliggjort da han og en kollega skapte et event til formål for brystkreftorganisasjonen Rosa Oktober-stiftelsen.
– Jeg lagde mat til 100 personer, og pengene gikk uavkortet til stiftelsen, forteller han. Og det finnes mange flere idéer – men disse holder Dennis hemmelig inntil videre!

Les mer...

2013-10-17 12.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Köpmangatan 16 Mat & Catering
  • Telefon:
    +46 92010600
  • Adresse:
    Köpmangatan 16
    9723 Luleå
    Sverige
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv