Sjåførene er nummer én

Quick Transport AS på Klepp har en stor stab med dyktige sjåfører som transporterer varer trygt og sikkert for firmaets mange kunder. Etter mer enn 10 års drift, vet de at trivsel blant de ansatte er alfa og omega.


Det var daglig leder Espen Reime som grunnla firmaet sammen med to kolleger i 2002, og i dag har de vokst til 17 ansatte. Quick Transport AS startet med bud- og varebiler, og har per i dag seks lastebiler og en rekke varebiler. De transporterer alt fra mat til varer for oljeindustrien og maskinelle deler.
- Hovedsaklig tar vi oppdrag lokalt i Rogaland, men vi kjører jo i hele landet når noe må bringes med ekspress. Vi startet som et budbilfirma, men har etter hvert gått stadig mer over til transport med tyngre kjøretøy, forteller Reime.

Det er stor konkurranse i transportbransjen, og Quicks styrke er at de fokuserer på kvalitet og gode sjåfører. De får veldig mange positive tilbakemeldinger, og har mange lojale kunder, hovedsaklig bedrifter.
- Vi har et budbilprogram med online bestilling hvor det går to sekunder fra vi sender oppdraget fra sentralen til sjåføren har det i bilen. Der står det hvem oppdraget er fra, hvor og hva sjåføren skal hente og hvor det skal leveres. Ved mottak signerer kunden på opdpraget som kjapt legges inn i systemet vårt, og da står det også hvor lang tid det ble benyttet på oppdraget. Det er et veldig praktisk og godt system!

Firmaet har en nyere bilpark hvor hver sjåfør har sin egen bil med eget utstyr, og de har bonusordninger for å kjøre skadefritt. Sjåførene er Quicks ansikt utad, så bilene skal se bra ut og være i orden. De er også veldig opptatt av sikring av lasten, understreker Reime.

- Trivsel er veldig viktig, og Quicks filosofi er at sjåførene er nummer én. De skal være fornøyde og trives på jobb, for da blir også kundene fornøyde. Ellers bygger vi stein for stein, og har nettopp investert i en kjølebil. Transport av matvarer er et nytt segment for Quick som vi har stor tro på.

Les mer...

2013-05-30 11.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv