Skomakertjenester for alle

Calle Welander er overbevist om at det fortsatt er behov for skomakere. Med butikken Sko & Nøkkelspesialisten håper han også å nå frem til ungdommen.

– Jeg reparer alt. Sko, vesker, jakker, glidelåser – alt. Så lenge jeg har en løsning og det lønner seg, så ordner jeg det. Når vi reparerer sko, så bruker vi materiale som er mye mer slitesterkt enn det originale, og vi kan skifte såle slik at man unngår glatte og harde såler, forteller Calle.

Han startet Sko & Nøkkelspesialisten på Konnerud Senter i april i år, og tilbyr også nøkkelkopiering, med 450 nøkkeltyper tilgjengelig. Hvis han møter en nøkkeltype han ikke har inne, legger han inn bestilling og har nøkkelen hengende på kroken i løpet av et par dager.

– Jeg elsker at man får muligheten til å være kreativ og finne løsninger i jobben min. Det er kjekt å se hvor glad kunder blir når jeg reparerer noe som betyr mye for dem. Folk er utrolig takknemlige for at jeg startet opp her.

En vanlig kunde er gjerne opptatt av kvalitet, og kjøper kanskje mindre nytt en andre. Calle tilbyr også kopiering av garasjeportåpnere, og leverer skilt i alle størrelser, samt alle typer av låser og montering.

– Nå bestiller vi skiltene, men med tiden ønsker jeg å tilby et enda større sortiment. Det er et stort marked for skilt til bedrifter og borettslag.

Calle har hatt hektiske arbeidsdager siden oppstarten tidligere i år. Han ønsker også å starte med salg av lærartikler, og etter hvert tenker han å ansette én til i butikken.

– Jeg har stor tro på bedriften. Folk er fremdeles kvalitetsbevisste, og jeg håper også at unge mennesker får øynene opp for skomakerere.

Les mer...

2014-11-27 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Sko & Nøkkelspesialisten
  • www.skoognokkel.no
  • Telefon:
    32 89 95 00
  • Adresse:
    Pettersvollen 3
    3032 Drammen
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv