Solen skinner på solskjermerne

Markisespesialisten er et familiedrevet firma som satser på norskproduserte markiser og andre former for solskjerm-ing. Tom Ekjord grunnla firmaet i 1995 etter å ha jobbet med markiser i mange år. I dag drives og eies firmaet av Steffen Nylund og samboer Camilla Ekjord, Tom Ekjords datter, mens Tom har trappet ned. Firmaet med fem ansatte får høre at de er service-minded, effektive og presise.

– Hovedproduktet vårt er markiser fra REX AS. Det er en norsk bedrift som holder til på Tomter i Østfold. De har vi samarbeidet med i mange år og har derfor opparbeidet gode betingelser. REX leverer solide kvalitets markiser som er beregnet for norske forhold.
    Terrassemarkisen leveres blant annet med vinkeljustering. Dette gjør at du enkelt kan vinkle markisen etter behov, ved hjelp av medfølgende sveiv. Dette gjør at markisen like gjerne kan benyttes mot regn som mot sol, forteller Steffen.
    Markisene selges selvsagt med montering. Men om kunden ønsker det, er naturligvis mulig å montere markisene selv, med gode råd på veien. Kundekretsen er hovedsakelig i Asker og Bærum, men Markisespesialisten leverer også til Drammen, Hurum og Oslo vest.
    I tillegg har Steffen også annet av solskjerming. For bruk innendørs fører Markisespesialisten produkter fra Vema AS, som har et bredt spekter av lamellgardiner, plisségardiner, persienner og rullgardiner.

– Vi har planer om å vokse sakte men sikkert fremover i årene som kommer og sikter mer mot bedriftsmarkedet etter hvert. Men det er viktig for oss å ikke vokse for fort, slik at det går ut over de små, private kundene våre, som er vår største kundegruppe pr i dag.
    Men Steffen ser et stort potensiale i bedriftsmarkedet. Både når det gjelder markiser og ikke minst innvendig solskjerming. Han drar gjerne ut til bedrifter for å komme med anbefalinger.
    – Jeg er opptatt av kvalitet og service, og å være ærlig med kundene. Så jeg forteller alltid kundene hva jeg tror er den beste løsningen, og hva som vil gi det beste sluttresultatet, understreker Steffen.

Les mer...

2013-12-12 13.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv