Solfilm og folie kan brukes til så mangt

Solfilm & Folie Spesialisten i Sylling har fått en pangstart. Foretaket så dagens lys i mars, men har allerede en lang kundeliste og et stadig tilsig av nye bestillinger. For solfilm er ikke bare for biler, men kan være minst like nyttig både i hjemmet og på havet. Det samme gjelder foliering, som har langt flere bruksområder enn bare på bil.

– Solfilm er rett og slett film på ruter. Solfilm brukt på biler er det folk først og fremst kjenner til, men du kan bruke solfilm for eksempel både i hjemmet og båten også. Det beskytter interiøret i både huset, bilen og båten, i tillegg til at filmen reflekterer mer enn halvparten av varmen fra sola ut igjen, forteller gründer Charlotte Juliussen.

  Dermed ivaretar man interiøret på en god måte, og man unngår at det blir for varmt innendørs, spesielt med tanke på barn og dyr i bil. Charlotte brenner for saken. Hennes målsetting er at enda flere skal bli oppmerksom på alle fordelene som følger med bruk av solfilm. Det er en entusiasme som kundene setter pris på.
  – På folie går det mye på helfoliering av biler, men folie kan også brukes i hjemmet. Man kan for eksempel skifte farge på skapdører med folie i stedet for å kjøpe nye dører. Egentlig kan man egentlig foliere det meste. Så markedet er så mye større enn bare bil. Det er jeg opptatt av å formidle, sier Charlotte.

Kundene kommer fra både Drammen og Oslo, og for Charlotte har tilbakemeldingene vært over all forventning. Målet i tiden fremover er å sikre seg flere bedriftskunder, for å sørge for et stabilt tilsig av bestillinger.
  – Jeg driver i hovedsak med solfilm og folie, men har også inngått et samarbeid om å lage reklame for firmaer. I tillegg har jeg muligheter for samarbeid med aktører som Plasti Dip, som driver med coating.
  I følge norsk trafikklov er det foreløpig ikke lov med solfilm på førerdører på biler. Det er noe Charlotte håper å kunne bidra til å endre gjennom samtaler med både politi og Statens vegvesen. Ellers har hun også gjort seg opp noen tanker om fremtiden og den videre driften av Solfilm & Folie Spesialisten, men velger å ta det forsiktig nå i starten for å se hvordan det går.

Les mer...

2014-09-16 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv