Solid Byggtapetsering inn på prosjektmarkedet

For Solid Byggtapetsering gjør det ingen forskjell om det dreier seg om teppegulv, linoleum, vinyl, designgulv eller veggtapetsering. De kan sitt fag, og leverer varene i henhold til kundens ønsker og behov. Nå ønsker Ørn Gunnarsson også å få en fot innenfor prosjektmarkedet.

– De siste årene har vi hatt et fokus på å hjelpe bedrifter i samme bransje eller større gulvleggerfirmaer fremfor å satse på det store anbudsmarkedet, med det håper jeg det blir en endring på i tiden som kommer. Man må ha alt på det tørre for å komme seg inn på prosjektmarkedet, og det var derfor jeg la om til et AS. Målet vårt er helt klart å komme oss inn der, forteller Gunnarsson.
   Han startet først et enmannsforetak i Norge i 1995, og etter noen år tilbake i hjemlandet Island, gjenopptok han driften og la så om til Solid Byggtapetsering nå i 2013, som holder til i Sandvika. Gunnarsson har nå vært i bransjen med gulvlegging og tapetsering i over 25 år. Med Solid Byggtapetsering har han vært landet rundt, på oppdrag fra Tromsø til Kristiansand. Men det er nærområdet i Oslo, Asker, Bærum som er kjernemarkedet.

– I dag er vi to ansatte, og i tillegg leier jeg inn tre mann fast. Tre av oss har mesterbrev og den fjerde har svennebrev. Vi tilbyr alt innen gulvbelegg, tepper og tapet. Vi kan også stå for maling på mindre prosjekter, sier Gunnarsson.
   Han legger vekt på at Solid Byggtapetsering er et profesjonelt firma med en fleksibel innstilling. Nå ser han for seg en liten økning i tiden som kommer, samtidig som han satser på å få en fot innenfor prosjektmarkedet. Med bred og lang erfaring er det ingenting som skulle stå i veien for det. Opprinnelig er Gunnarsson fra Island, og som håndverker og fagmann ser han visse forskjeller på Norge og hjemlandet.
   – Mye er likt, men det er også mange forskjeller. Det går litt fortere her i Norge, og markedet er selvsagt mye, mye større. Det er også ryddigere forhold i byggebransjen her til lands, forteller han.

Les mer...

2013-12-19 21.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Solid Byggtapetsering
  • Telefon:
    90861341
  • Adresse:
    Åses vei 63
    1336 Sandvika
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv