Sortering for miljøet

For å ta vare på ressursene i avfallet på en best mulig måte, må avfallet sorteres. Bosshenting.no gjør jobben for deg, og sikrer den mest miljøvennlige behandlingen av det du vil bli kvitt.

- Noen selger store hus og flytter til leiligheter, mens andre ønsker hjelp til en stor ryddejobb i et dødsbo. Behovet for å håndtere rot og skrot er stort, og det gjelder ikke bare for privatpersoner. Det oppstår enorme mengder når bedrifter legges ned eller flytter.
Kjell Martin i bosshenting.no forteller om mange forskjellige oppdrag, men som alle har én ting til felles: ”Boss”, eller avfall, som må vekk.

Mange tenker at det er like greit å leie en container, men ofte kan regnestykket se bedre ut dersom bosshenting.no stiller med sine folk.
- Vi tar hele jobben, og sparer folk for mye arbeid. Dessuten så er det slik at dersom en bedrift leier en container til restavfall, og uheldigvis kaster elektronikk eller andre avfallsfraksjoner som ikke skal behandles som restavfall i den, vil de pålegges store gebyrer ved levering. I stedet kan vi engasjeres og ta oss av sorteringsjobben, forteller Kjell Martin.

- Faktisk så er ikke mer enn fem prosent av det vi sender fra oss etter sortering restavfall. Det illustrerer hvor mye som kan resirkuleres på ulike måter, og det er vi opptatte av å optimalisere i fremtiden.
Med økende etterspørsel og et stort marked, legger ikke Kjell Martin skjul på at han er åpen for å inngå avtaler med investorer om selskapet i fremtiden. Det vil gagne mange, og ikke minst investorens miljøprofil, mener han.

Les mer...

2013-05-28 14.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv