133058spapalandet

Spa på landet?

Spa på landet ligger i idylliske landlige omgivelser, men likevel bare fem minutter nord for Skien sentrum. Dermed er det kort vei til ro, velvære og god helse, med en rekke tilbud under ett og samme tak.

– Folk som kommer hit med gavekort setter seg nesten alltid opp på nye timer. Dessuten får vi hele tiden kunder som forteller at de har hørt om oss fra venner og venninner.
Det forteller jentene i Spå på landet. Sammen kan de skilte med bred ekspertise og lang erfaring på en rekke felt. Det innebærer at Spa på landet kan gi kundene et helhetlig tilbud, hvor det er mye å ta av. Massasje har vist seg å være spesielt populært, i tillegg til hudterapi og ansiktsbehandling, spaterapi, aromaterapi, og ikke minst fotterapi.
– Føttene skal være med oss hele resten av livet. Finn en fotterapeut du er fornøyd, spesielt om du har nedsatt førlighet, for eksempel som diabetiker, lyder oppfordringen fra Spa på landet.

Jentene har også lang erfaring fra helsevesenet, som sykepleiere og hjelpepleiere. Det gir en ekstra trygghet knyttet til helseaspektet ved det hele, for Spa på landet er mer enn bare velvære. Dermed kan du få et lite pusterom i en ellers stressende hverdag, hvor både kropp og sjel får god pleie.
– Vi utfyller hverandre, og vi er venninner her. Vi har et kjempebra arbeidsmiljø, og trives på jobben. Det smitter over på kundene også.
Nå foreligger det mulige planer om å bygge ut ytterligere, for det er ingen tvil om at Grenlands-folket har tatt Spa på landet godt imot.

Les mer...

2013-10-17 15.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv