142059NO - Skien -2

Spar penger og energi med Skien Varmesenter AS

Det har skjedd mye når det gjelder miljøvennlige løsninger for oppvarming de siste årene. På Skien Varmesenter AS råder de kundene til å tenke over sine faktiske behov for kilowatt når de kjøper en ny ovn.

Selskapet ble etablert i 1971, og er i dag en del av kjeden Varmefag. Butikksjef og medeier Espen Lunde overtok driften sammen med faren Morten for to år siden. Begge er de murere av yrke.

— Av ovner har vi et bredt utvalg som går fra forholdsvis billige merker og opp til de eksklusive produktene for de som vil ha noe ikke alle andre har. Vi holder oss til leverandører som vi vet leverer kvalitet, og de aller fleste ovnene våre er Svanemerket, forklarer Espen.

Bedriften er en totalleverandør av oppvarming. I tillegg til salg av ovner, selger og monterer de varmepumper og utfører rehabilitering av piper. Med bred ekspertise og kunnskap, kan de også tilby veiledning, løsninger og forslag samt gratis befaring.

— Når det gjelder miljø og kjøp av ny ovn, er det viktig at man finner en som har riktig antall kilowatt i forhold til det man trenger. Mange er opptatt av å kjøpe en ovn med flest mulig kilowatt, men ender opp med å måtte lukke opp vinduene når de fyrer. Det er jo ikke akkurat kjekt, understreker Espen. Med dagens ovner sparer man i snitt 40 % sammenliknet med eldre ovner.

I dag får man også ovner med vannmantel, som gjør at man kan koble vannbåren varme og varmtvannstanken til ovnen. Da går 60-75% av varmen man fyrer med til å varme opp vannet. Kombinert med for eksempel et solpanel på taket, har man dermed varmt forbruksvann hele året.
Les mer...

2014-09-15 14.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv