Spesialbyrå med personlig touch

Å finne den rette er tidkrevende og det er dyrt å ansette feil! Med ekstra fokus på en medarbeiders personlige egenskaper og rendyrking av stillinger innen økonomi og administrasjon har Bjørg Fjell Bemanning vært med på å skape mange gode arbeidsforhold siden starten i 1985.


Du har sikkert lest utallige stillingsutlysninger der annonsene inneholder etterspørsel etter de samme personlige egenskapene som alle andre. For de fleste søkere blir dette bare ord som ikke blir vektlagt av de som søker stillingene og for bedrifter blir det ennå vanskeligere å danne seg et riktig bilde av hva slags personlige kvaliteter den enkelte søker virkelig har.

'Personlig' har alltid vært Bjørg Fjells nøkkelord, det som trigget Bjørg Irene Fjell til å danne eget bemanningsbyrå i 1985 og som har vært en medvirkende årsak til at selskapet fremdeles har et godt grep om markedet, både fra hovedkontoret i Oslo og avdelingskontorene i Drammen og Trondheim.
- Kvalitetssikring handler ikke bare om å sjekke cv mot attester og å ringe en referanse eller to, men å skaffe bekreftelser på eget inntrykk og at teorien stemmer overens med praksis. Konsulentene hos Bjørg Fjell Bemanning har selv arbeidserfaring fra økonomiske- og administrative stillinger, vi kan dermed med rette kalle oss et spesialbyrå, forteller avdelingsleder på Drammens-kontoret Kjersti Reffhaug Eie.

Drammenskontoret ble først kjent som 'vikarbyrået i det gamle gule huset på Strømsø'. Høsten 2005 flyttet de til Bragernes torg, der de fire ansatte tilbyr medarbeidere til midlertidige stillinger så vel som rekruttering til faste stillinger, på alle nivå, fra assistent til leder.

- For oss er det å finne rett person til et kortvarig sentralbord-vikariat like viktig som tunge rekrutteringsprosesser til høyere økonomistillinger . Det er både viktig og ikke minst gøy, sier Kjersti. Vi setter vår ære i at alle som henvender seg til oss skal føle trygghet og smile når de legger på røret eller går ut døren.

- Alle offentlige og private virksomheter som har en administrasjon er potensielle kunder for oss. Vi kan vise til mange gode referanser og et godt rykte i markedet, som strekker seg langt utover selve Drammen. Det er den personlige kontakten opp mot våre forbindelser som skaper åpenhet og godt samarbeid og vi fortsetter å rendyrke vår virksomhetsidé. Sammen gir dette resultater – både for oss, for våre oppdragsgivere og for de arbeidssøkende.

Les mer...

2013-05-30 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Bjørg Fjell bemanning
  • www.borgfjell.no
  • Telefon:
    98637414
  • Adresse:
    Bragernes Torg 4
    3017 Drammen
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv