Spesialist på byggevarer i 125 år

Carlsen Fritzøe AS avd. Norløff er i dag en moderne byggevarespesialist. Men det er også et selskap med lange og stolte tradisjoner, og med røtter så langt tilbake som i 1885. I dag betjener de sine mange kunder med et imponerende produktsortiment, og har fokus på rask levering og kompetanse i staben. Det setter kundene pris på.

– Norløff Jernvareforretning ble etablert helt tilbake i 1885, og har lange tradisjoner fra jernvarer og industri i Drammen. Bedriften ble medlem av Byggmakker-kjeden i 1982, og gikk da fra å være en ensartet jernvarehandel til å drive mer med varer rettet mot byggebransjen. Så kom Carlsen Fritzøe på banen og kjøpte først opp deler av selskapet, før man i januar 2011 fusjonerte 100 % med Byggmakker Norløff, sier han.

   Det forteller Ronny Bekkevold, som er daglig leder i Drammensbedriften. I dag fremstår selskapet som den lokale byggevarespesialisten i Drammen, mens Carlsen Fritzøe totalt har 13 avdelinger i hele landet.
    – Kundene våre er store entreprenører som også jobber utenfor fylkesgrensen, så da kan de handle varer hos oss i Drammen og få dem fritt tilkjørt til for eksempel Arendal, Larvik, Sandefjord eller Kongsberg, legger Bekkevold til.
Han har en stab på 21 fast ansatte, og et produkt-sortiment på imponerende 20 000 varer, med fokus på trelast og byggevarer. Den største kundegruppen er proffmarkedet med byggemestere og landsdekkende entreprenører, men de har også privatkunder. Målet er å ha en god dialog og oppfølging av alle, og de får tilbakemeldinger på at de har rask levering og klarer å betjene kundene fort.
    – Vi har alt fra plater, isolasjon, takstein og mur, til det vi kaller kapitalvarer – innendørs gulv, ovner, peiser, bad og garderober. Jernvareavdelingen vår har håndverktøy og alt ned til de minste duppeditter. Vi er store på festemateriell, og har en innbydende, stor malingsavdeling med maling til både interiør, eksteriør og inspirasjon, sier han.

Les mer...

2013-12-12 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv