Spesialister på Bygg og Anlegg

Innen bygg- og anleggsbransjen er etterspørselen etter arbeidskraft stor, og behovet for en kvalitetssikret bemanningstjeneste desto større. Det har BackUp Byggpersonell gjort noe med. Siden 2008 har virksomheten gradvis blitt et spesialbyrå for bygg, anlegg og industri i regionen.


Det var industri som sto i sentrum da BackUp startet virksomhet i Drammen i 2008 også, men i løpet av årene har virksomheten rendyrket bygg, anlegg og industri i stadig større grad. Derfor er virksomhetens profileringsnavn BackUp Byggpersonell.
- Vi retter oss mot én bransje, og derfor er det viktig for oss å løfte frem dette navnet, forteller leder for bygg og anlegg, Bjørn Stalheim.

Hovedkontoret ligger i Oslo, mens selve driften utføres i Drammen og Trondheim. BackUp tilbyr bemanningstjenester for alle deler av bygg- og anleggsbransjen.
- Det kan være store prosjektlederstillinger eller utleie av elektrikere, rørleggere, gipsmontører eller tømrere.

BackUp har i dag samarbeidsavtaler med mange gode bedrifter. Dette sikrer våre kunder tett oppfølging og at vi sammen finner gode bemanningsløsninger.
- I perioder kan utfordringen være mangel på ledige hender. Derfor har vi etablert samarbeid med et selskap i Polen som gir oss tilgang til kvalifisert arbeidskraft når vi har behov.

Som et ledd i vår kvalitetssikring er det et krav at våre vikarer kan kommunisere på norsk eller engelsk. God kommunikasjon bidrar til en bedre kvalitet på arbeidet som gjøres hos våre kunder. I tillegg er dette viktig for HMS arbeidet, sier Bjørn Stalheim

Les mer...

2013-05-28 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv