133098svendsenaksosdrammen

Spisskompetanse på utslipp og inneklima

Hos Drammensavdelingen av Svendsen Eksos er de eksperter på eksos og air condition-anlegg. Med fokus på miljøvennlige løsninger i et voksende marked, ser daglig leder Ørnulf Evensen positivt på årene som kommer.

Avdelingen startet først opp som Eksosen i 1994,og ble drevet på Lierstranda som eksosspesialist som gjorde alt fra å levere ferdige anlegg til å bygge anlegg til spesielle biler. Seks år senere flyttet driften til Husebysletten, og ble samtidig en del av kjeden Svendsen Eksos som franchise. Evensen overtok i 2005, og har siden vært daglig leder.

– Eksos har vært og er fortsatt en variabel bransje, så vi fant etter hvert ut at vi trengte flere bein å stå på. I 2009 begynte vi med air conditionservice på biler, og der har vi hatt en vanvittig bra utvikling. Vi gjør alt fra service til reparasjoner, og har spesialisert oss på dette i tillegg til eksosdelen. Jeg tror nok vi er blant de beste i Drammen på feltet, og merke-verkstedene sender også kundene sine til oss når det gjelder air condition, forteller han.
Svendsen Eksos avd. Drammen er underlagt Kjøretøyforskriftene, og er godkjent av Stagens Veg-vesen for å jobbe med eksosanlegg. De tre ansatte har derfor mange strenge normer å følge.
– Eksos er veldig akutt, så vi har derfor en forret-ningsidé om å være veldig tilgjengelige. Vanligvis er ikke ventetiden mer enn maks halvannen dag. Vi jobber også med miljøvennlige løsninger både på eksos- og air conditionanlegg, og får skryt for at vi er raske og tilgjengelige. 25 % av kundene er bedrifter, og vi jobber innenfor et område som dekker både Hurum, Svelvik, Lier, Sande, øvre og nedre Eiker, sier Evensen.

Han ser lyst på fremtiden, og har tro på at markedet for air condition vil vokse. På eksos har kvaliteten på anleggene i dagens nye biler derimot blitt langt bedre, så her blir utfordringen å i stedet utvikle spisskompetanse med tanke på nye utfordringer og kompliserte løsninger med katalysatorer og følere.

Les mer...

2013-10-18 12.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv