Østerdalen Hotell – 30 år med gode opplevelser

I hjertet av Hedmark ligger Østerdalen Hotell. Med en 18-hulls golfbane som nærmeste nabo, med kort vei til skiløyper og alpinanlegg, og med landets største akevittbar innendørs. I fjor feiret hotellet 30-årsjubileum. I dag er Østerdalen Hotell vertskap for både bedriftskunder på kurs og konferanse, og for folk og familier som ønsker seg opplevelser utenom det vanlige.

– Gjestene er for det meste en blanding av kurs- og konferansegjester samt barnefamilier. Vi har to saler for kurs og konferanse i annen etasje, med alle fasiliteter, og vi kan skreddersy pakker for bedrifter, sier Torry Skårestulen.
  For et bedriftsbesøk er selvsagt ikke komplett uten gode opplevelser. Østerdalen Hotell har det som garantert er Norges største akevittbar, med 106 sorter på menyen. Der kan Torry og hans kolleger legge inn både foredrag og prøvesmaking. Hotellet samarbeider også med et lokalt mikrobryggeri, og har en salgssjef som er utdannet sommelier og arrangerer vinkurs.
  – I starten ble disse lokalene brukt mest som en veikro mellom Oslo og Trondheim, for på 1970-tallet var det ikke mange plasser å stoppe for en matbit på den strekningen. Så kom hyttene på 70-tallet og leilighetene på 80-tallet, og deretter ble området bygd ut etter Lillehammer-OL, forteller daglig leder Jeanette Singsaas.

I dag har hotellet 48 dobbeltrom, ti leiligheter og tre suiter, med sengeplass til totalt 150 personer eller deromkring. I tillegg kommer hyttene som for øyeblikket er stengt for oppussing.
  Men Sorknes Golfbane er selvsagt åpen. 18-hullsbanen har blitt kåret til en av landets beste, og alle hotellgjester får gunstige golftilbud. Ellers har Østerdalen selvsagt nydelig natur å by på, med Rena-elva, med Glomma, og med ypperlige muligheter for jakt og fiske. Tilbake på hotellet serveres det deilig mat.
  – Vi har en kafeteria som serverer typisk husmannskost, med alt fra omeletter og salater, til biff og laks. Hit kommer også mange langtransportsjåfører og arbeidsfolk for å spise. I restauranten kan du velge mellom både treretters middager og buffeter, og i kjelleren har vi både sauna, treningsrom, biljardbord og dart.
  Nå er målsettingen til Jeanette og Torry å utvikle Østerdalen Hotell ytterligere. Gjestene skal få enda flere opplevelser å velge i. Da er det lov å tenke nytt. Østerdalen Hotell er ikke tilknyttet en kjede, og dermed har Jeanette og Torry og deres kolleger full frihet til å tenke utenfor boksen. Østerdalen Hotell har fylt 30 år, men er i stadig utvikling.

Les mer...

2014-04-29 13.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv