141092NO.ToysRus

Større blir det ikke!

I Toys"R"Us-butikken i Sarpsborg legges alt til rette for barna. Stoler og bord er satt fram til mor og far, mens demonstrasjoner av nye leker fordrer aktivitet hos de minste. Alt er som det skal være i en ekte lekebutikk.

Det er den danske, familieeide bedrift Top-Toy som eier og driver BR-leker og Toys"R"Us i Norge. Selskapet startet som en liten kiosk, men har etter hvert vokst seg stort. I Norge finnes det i dag 48 BR-leker og 12 Toys"R"Us-butikker.
  Magne Polsrød er norsk salgssjef og jobber fra Toys"R"Us-filialen i Sarpsborg. Han mener det er flere grunner til suksessen:
  – Vi er kjent for vårt store utvalg, og at vi har fokus på riktig pris ut mot kunder. Det spesielle med oss er kanskje at vi ikke bryr oss så mye om hva alle andre gjør, vi har veldig fokus på det vi selv driver med. Når barna kommer inn i butikken er det store øyer. Denne Toys"R"Us-butikken er på ca 2000 kvadratmeter. Vi prøver å skape en opplevelse for barna, har demoer rundt omkring i butikken slik at de kan leke. Vi har også bord og stoler til foreldrene, så de kan sette seg ned og slappe av litt. I andre butikker er det barna som blir satt av et sted. Her er det motsatt. Gjennomsnittskunden vår er jo én meter høy, smiler han.


I butikken i Sarpsborg får de besøk av kunder fra hele landet. Selv om lekebransjen er tøff, og det stadig dukker opp nye utfordringer, er Polsrød optimistisk med tanke på framtiden. Toys"R"Us har forlengst demonstrert at de sitter på et konsept som slår an blant barna.
  – Vi satser på å ekspandere ytterligere. Selv om barn blir fortere voksne og de tar i bruk ting som nettbrett, så vil det alltid være plass til leker. Spesielt morsomt er det å se at ting som Turtles, jojo og Lego er på full fart tilbake. Akkurat nå er salg over nett det store satsingsområdet, og både Toys"R"Us og BR-leker er etablert med egen nettbutikk, der kundene vil oppleve den samme gode servicen, avslutter Polsrød.

Les mer...

2014-04-30 09.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Toys"R"Us
  • www.toysrus.no
  • Telefon:
    48 21 11 60
  • Adresse:
    Klokkergårdsveien 32
    1711 Sarpsborg
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv