142013NO - Morten

Støper for fornøyde kunder

I 1998 fikk Morten Borgan oppfordring om å starte eget selskap innen støpefaget. Morten Borgan AS ble registrert, og etter å ha satt inn en annonse i lokalavisen var det full rulle fra dag et.

– Vi driver med støping av gulv og kjellergulv til eneboliger, rekkehus og flermannsboliger. I fjor begynte vi også med å sette opp grunnmurer i termoblokk, som er isoporblokker. Det var noen kunder som etterspurte dette, så jeg tenkte jeg kunne prøve det. Jeg har gjort noen slike grunnmurer etter hvert, og det ser ut som om det blir bare mer og mer av det, forteller Morten.
  I dag har han to ansatte, og til tross for at firmaet også tar oppdrag for privatkunder, går det klart mest tid på å betjene proffkunder. Bransjen er sesongbetont, med rolige perioder om våren og sommeren etterfulgt av hektiske tider når august og høsten setter inn. Men Morten har ikke hatt behov for å drive utstrakt markedsføring. Kundene har kommet av seg selv.

– Kundene er fornøyde! Det går for å være bra gulv, det vi støper. Tidligere pusset vi også gulv, men i de fleste hus i dag legges det parkett eller fliser. Det er sjeldent det er behov for helt glatte gulv. Fordelen med det er at vi nå kan få tatt flere i løpet av én dag, sier Morten.
  Han vil nå se an markedet i tiden som kommer, men det er ikke umulig at det skal ansettes enda en mann i Morten Borgan AS. Det vil tiden og etterspørselen vise.

Les mer...

2014-09-15 14.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Morten Borgan AS
  • Telefon:
    32 70 08 06
  • Adresse:
    Markveien 37
    3300 Hokksund
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv