133043skarvensbiffhus

Sulten på en skikkelig god biff?

“I grunnkonseptet vårt ligger det at vi skal være folkelige og et sted for alle. I tillegg skal vi ha gode og lokale råvarer, og tilby mat og drikke til overkommelige priser”, forteller Gunnar Andersen som er daglig leder for Vertshuset Skarven i Tromsø.

Biffhuset Skarven ble etablert i 1993 som en utvidelse av Vertshuset Skarven, som da bestod av Skarven Kro og Arctandria sjømatretaurant.
– Vi fant ut at vi skulle ha en landbruksversjon av havbruket, og åpnet Biffhuset i desember 1993. Her består menyen først og fremst av kjøtt supplert med et par fiskeretter, sier kjøkkenleder Joakim Kvam.

Vertshuset Skarven har en stab på 70 ansatte, hvorav 12 jobber på Biffhuset. Med plass til hele 70 gjester, kan kjøttsultne tromsøværinger få dekket de fleste behov.
– Fokuset hos oss ligger på biff, og i den anledning har vi fått en ny og unik Josper kullgrill fra Spania. Den er perfeksjonert slik at den kan brukes som ovn og til grilling samt at man kan røyke mat i den. Den er også veldig kjapp slik at vi kan levere et godt produkt på kort tid, forteller Kvam entusiastisk.

Mange velger rødvin til biffmidagen av gammel vane, men Kvam snakker varmt om de mange sortene spesialøl de har tatt inn fra diverse mikrobryggerier. Til sammen tilbyr de rundt 200 forskjellige typer øl.

– Vi har også et gjestekjøkken hvor bedrifter kan drive teambuilding ved å lage mat, og vi kombinerer ofte med kurs i konjakk og whisky samt ølbrygging, avslutter Andersen.

Les mer...

2013-10-17 14.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Skarvens Biffhus
  • www.skarven.no
  • Telefon:
    77600720
  • Adresse:
    Strandtorget 1
    9008 Tromsø
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv