Tar utgangspunkt i hele mennesket

Hun har alltid vært opptatt av å se mennesker for hva de er, og hjelpe dem med å finne sine iboende ressurser. Gjennom Ta Styring legger Siri Hjartholm til rette for bedre kommunikasjon mellom mennesker, både i arbeidslivet og privatlivet.


Bakgrunnen for at Hjartholm startet firmaet, var at hun selv var leder og følte behov for påfyll. Hun begynte på en utdanning innen kommunikasjon og selvutvikling, og oppdaget NLP coaching.
- Det gikk opp for meg at dette var verktøyet jeg hadde lett etter hele livet. Jeg etablerte Ta Styring i Asker i mai 2010, fullførte skolen og ble etter hvert sertifisert Meta-Coach. Det vil si at man går dypere inn i hva det handler om, og man ser målene bak målene, forklarer hun.

Meta-Coaching er en systematisk refleksjonsmodell som tar tak i individets ønske om forandring. Metode vektlegger at for å lykkes, må man fokusere på det positive. Siri jobber både med bedrifter, privatpersoner og studenter på vei ut i arbeidslivet.
- Jeg tar utgangspunkt i hele mennesket. Hva er visjonen vår, hvem er jeg og hvilke verdier er det som styrer meg? Det gjelder også å finne hvilken kompetanse man har eller trenger mer av.

Hun jobber både en-til-en og med team, i tillegg til å holde workshops. Hvor lang tid prosessen tar, kommer an på utfordringen.
- Man skal tross alt endre tankemønstre og atferd, så jeg starter med en 10 timers prosess. Av tilbakemeldinger får jeg høre at jeg er troverdig, utrolig engasjert og en inspirerende person som utfordrer og får fram endringer og resultater.

Les mer...

2013-05-29 11.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Ta styring
  • www.tastyring.no
  • Telefon:
    91708851
  • Adresse:
    Drammensveien 915
    1383 Asker
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv