142038NO - Eiker Blikk - 2142038NO - Eiker Blikk - 1

Tekker alle typer tak

Den praktiske utførelsen er selvsagt hovedsaken. Men like viktig er det å veilede og informere kunden både i forkant og underveis i prosessen. Det mener Ole-Bjørn Ekre, daglig leder i Eiker Blikk AS. Han driver Hokksundbedriften sammen med Steinar Engh. De tekker alle typer tak – og utfører alt av blikkenslagerarbeid.

Det hele startet da Ekre begynte å samarbeide med et blikkenslagerfirma i Drammen. Det var på midten av 90-tallet. Etter en lang rekke oppdrag for dem, ønsket han etter hvert å få oppdragene direkte fra kundene.

  – Siden har vi gått fra å være et enkeltforetak til et DA og derfra til et AS. Eiker Blikk-navnet kom i 2004, og i dag er vi syv ansatte, forteller Ekre.
  Han deler kundesegmentet i Eiker Blikk AS i tre deler.
  – Fra dag én har vi satset på borettslag. Ved å ta faste serviceoppdrag for borettslag, slipper de som sitter i styret å tenke på vedlikehold, for vi tar oss av alt sammen. For det andre samarbeider vi med tømrerfirmaer, der vi leier tjenester av dem og omvendt. Den siste delen består av privatkunder som vi betjener med både blikk- og takarbeid generelt.


I tilegg kan Eiker Blikk selvsagt fungere som underentreprenører. Selskapet tar oppdrag i et område som strekker seg mot Asker og Sande i hver sin retning, og får stadig gode skussmål fra fornøyde kunder, både innen blikkarbeid og takomlegging. Ekre og hans kolleger ser også viktigheten i å fokusere på miljø.
  – Spesielt når det gjelder asbestsanering. Vi utfører utvendig sanering, og der er vi nøye på å følge boka. Som firma er vi sertifisert til å utføre asbestsanering, slik at vi kan følge denne prosessen like grundig som med alt annet takarbeid vi utfører. Utvendig sanering utfører vi på både store bygg og mindre eneboliger, og det er det ikke så mange blikkenslagerfirmaer som gjør, sier Ekre.
  I fremtiden skal Eiker Blikk AS være aktive og følge utviklingen og trendene i markedet. Det handler om å være à jour hele veien.
  – Det forandrer seg mye, så vi tilpasser oss egentlig bare markedet og tar avgjørelser fortløpende. Vi har snakket om å åpne en butikk for privatkunder, for de vet ofte lite om hvor de skal få tak i takprodukter, avslutter Ekre.

Les mer...

2014-09-16 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Eiker Blikk AS
    • www.eikerblikk.no
    • Telefon:
      92 05 39 32
    • Adresse:
      Ringeriksveien 120
      3300 Hokksund
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv