142081NO - JM

Telemarks foretrukne boligleverandør

Hver år utfører Prognosesenteret AS en omfattende spørreundersøkelse blant kunder av alle de store boligleverandørene. Kundene blir spurt om hvor fornøyde de har vært med hele prosessen, helt frem til det ferdige produktet. Blant telemarkingene er det JM Norge Telemark gått seirende ut de tre siste årene. Det er ingen tilfeldighet, mener distriktssjef Stian Lauritsen. Han viser til dyktige ansatte, dyktige samarbeidspartnere – og et bevisst fokus på bygging av miljøvennlige boliger.

— Vi bygger lavenergiboliger som er 25 % bedre enn dagens krav. Det går først og fremst på behovet for oppvarming. Alle boligene vi bygger i dag er miljøvennlige i den forstand at de har enda bedre vinduer og isolasjon i tak og vegger. Vi setter miljø i fokus, understreker Lauritsen.
  JM er en stor og anerkjent svensk boligleverandør, som har tilstedeværelse over hele Norden. Totalt bygger selskapet over 3500 boliger i året, og har en rekke kontorer i Norge. I løpet av et normalår bygger avdelingen i Telemark cirka 100 nye boliger i sitt primærmarked. Det dekker Skien, Porsgrunn og Bamble.
 

— Alt vi gjør er basert på delt entreprise. Det betyr at vi kjøper inn tjenester fra tømrere, rørleggere og elektrikere. Selv er vi en ren prosjektutvikler som tar oss av alt fra akkvisisjon og frem til overlevering til kunde. All ekspertisen har vi i eget hus, med medarbeidere som jobber med akkvisisjon, regulering og prosjektering av eiendom. I tillegg kommer salg og markedsføring, byggeledere og prosjektsjefer, og innredningsansvarlige som bistår kundene med tilvalg, forteller Lauritsen.
  I JM har han en bunnsolid eier i ryggen. Det gir gode forutsetninger for langsiktig planlegging og høye ambisjoner i årene som kommer. Målsettingen til JM Norge er å ta stadig flere markedsandeler her til lands. Det gjør det til en spennende organisasjon å jobbe i for Lauritsen og hans kolleger. Når eksterne undersøkelser viser at kundene er storfornøyde med produktet de får, blir det selvsagt enda morsommere.
 

I storparten av tilfellene kjøper, eier og utvikler JM Norge Telemark tomtene selv. Volumet på prosjektene kan variere mellom alt fra store leilighetskomplekser med flere hundre boliger, til mindre felt med for eksempel ti eneboliger. På toppen av det kommer andre boligrelaterte bebyggelser, som blant annet barnehager, studentboliger og omsorgsboliger.
  — Lokalt er vi den største aktøren innen besittelse av byggeretter. Vi skal til enhver tid ha minimum 5 års fremtidig produksjon i porteføljen vår, så vi eier mange tomter og byggeretter. Dette sikrer en jevn boligproduksjon. Råvaren vår er tomtene, og råvaren er vi jo nødt til å ha i bunnen om vi skal kunne produsere boligene. Det skal være attraktive tomter, men også områder som både lar seg bebygge og hvor det kan skapes gode bomiljøer, sier Lauritsen.

For i bunn ligger hele tiden at det skal skapes gode steder for folk å bo. JM Norge Telemark satser spesielt på bomiljøer med felles uttrykk i form og farge utvendig. Innvendig tilpasses løsningene selvsagt til kundenes behov. Noen ønsker seg kanskje et ekstra soverom, andre en ekstra stue.
  — Vi bygger alltid visningsboliger eller visningssentre før vi begynner å bygge boligene. Dermed får kundene en god opplevelse når de kommer på visning. Nå skal vi snart flytte til nye lokaler her i Telemark, og da er tanken å bygge den mest moderne boligbutikken i Norge. Det blir et fantastisk kombinert showroom og boligbutikk, med egen salgs- og prosjekteringsavdeling. Etter planen skal det stå ferdig sommeren 2015, sier Lauritsen.
  Målsettingen er klar for selskapet som helhet: JM Norge skal bli den ledende prosjektutvikleren i Norge.

Les mer...

2014-09-16 09.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv