142075NO - Bebe-malerier - 2142075NO - Bebe-malerier

Tid for kunst i Galleri Bakgården

Kongens gate 37 er en liten oase i Sandefjord sentrum. 18. juli i fjor åpnet Berit Blindheim Galleri Bakgården her. Et intimt og koselig galleri i stemningsfulle og historiske omgivelser, med Bakgården Café som nærmeste nabo. Besøkende bys på kunst signert av både gjesteutstillere og Berit selv.

— Jeg startet som Bebe-malerier og hadde et lite sommergalleri i hagen og i garasjen hjemme hos meg selv. Firmanavnet Bebe-malerier har jeg beholdt, og da det ble ledig lokale her i Bakgården valgte jeg å leie. Navnet på galleriet måtte bare bli Galleri Bakgården.
  Resultatet ble et galleri som besøkes flittig av både sandefjordinger og turister. Omgivelsene er fredfulle og harmoniske, og innenfor dørene venter spennende kunst fra landet rundt. Med stor variasjon i både form og uttrykk. Kunsten selges direkte fra vegg.
  — Det er nye ting hver måned. Det kan dreie seg om malerier, trykk, glasskunst eller annet kunsthåndverk. Du kan finne ekte perler her. Det er bare å komme og oppleve. Vi har nydelige akryl og oljemalerier samt akvareller og hjemmelagede troll fra Sogn. I desember skal vi også ha nydelige litografier fra London.

Så er det selvsagt også Berits egne oljemalerier og kullmalerier. Hun sier kullmalerier, ikke kulltegninger, ettersom hun maler med kull og pensler. Berit maler for det meste figurative klassiske malerier i olje og kull, men også noe abstrakt i akryl. Hun forsøker å formidle stemninger som inneholder menneskelig dybde, og å gi en opplevelse som er med på å berøre mennesker. Enten motivene er mennesker, dyr eller naturkrefter.
  — Menneskene mine er malt med en palett som er 2500 år gammel; det kommer en egen glød i de maleriene.
Et besøk på Galleri Bakgården er utvilsomt en liten opplevelse i seg selv.

Les mer...

2014-09-29 13.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv