142068NO - Bolig & Interiør142068NO - Bolig & Interiør - 1

Tidløst med betong

Betong kan benyttes både utvendig og innvendig, også som interiør. Bare spør Magne Ludvigsen. Han etablerte firmaet Bolig & Interiør AS i april i år, men har lang erfaring som murer og butikkeier.

— Jeg har drevet som murer i mange år, og det var slik jeg startet. I tillegg har jeg jobbet som produktutvikler for Jøtul i nesten 10 år, og som entreprenør i et annet firma like lenge. Senere startet og drev jeg en butikk i Sandvika som het Ildsjelen, før jeg fant ut at jeg ønsket å jobbe med betong, bolig og interiør. I april i år stiftet jeg derfor Bolig & Interiør i Drammen, forteller Ludvigsen.
  Han driver nå i hovedsak med betongartikler som han produserer selv i eget støperi. Etter hvert har han planer om å etablere en nettbutikk samt å delta på messer. Målet er å få firmaet opp og gå slik at han etter hvert kan investere i bolig.
  — Betong ment for interiør er det ikke mange som driver med, men jeg har merket en stor interesse. Det er i vinden med betong for tiden, og derfor har jeg tro på at dette skal gå bra. Jeg har fått veldig positive tilbakemeldinger på det jeg har laget så langt. Fremover nå skal jeg bruke tid på å utvikle produktutvalget videre, og få i gang nettbutikken, sier han.

  Ludvigsen står i tillegg for designet av produktene, og har lang erfaring som tidligere produktutvikler for Jøtul. Han ser for seg at han i fremtiden også kan være med som en underentreprenør på større prosjekter når det gjelder leveranser av møbler, hvor kundene selv kan bestille etter mål.
  — Fordelen med betonginteriør er at det holder! Det er tungt, selvfølgelig, og det kan jo være både positivt og negativt. Man bør derfor plassere betongmøbler på et sted hvor det skal bli stående i lang tid. En annen fordel er at man kan ha betongmøbler som utemøbler om vinteren også. Det går helt fint, bare man dekker det til. Man kan enkelt overflatebehandle det med vannavstøtende kjemikalier, og det har jeg for salg. Da holder de i kanskje 50 år! Blomsterpotter av betong er det også smart å investere i. De holder i mange, mange år, og er en miljøvennlig løsning siden man unngår bruk og kast.

Les mer...

2014-09-15 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv