Topp moderne byggevarehus

Ikke alle byggevarehus kan skilte med egen drive-in-hall. Men det kan Byggvell i Lyngdal. Dermed gjør det ingenting at snøen snart laver ned, og at gradestokken kryper nedover. Ingenting er enklere enn å kjøpe byggevarer hos daglig leder Erik Grindheim og hans kolleger, for både proffkunder og privatfolk.

– Etableringen her i Lyngdal kom etter et ønske og behov fra lokale håndverkere, og vi åpnet
1. november i fjor. Kundene våre fordeler seg på rundt 70  % på bedrifter og de resterende 30 % på privatfolk. Vi har faste kundeforhold til alle de store entreprenørene, og ønsker å favne stadig nye kunder og segmenter. Etter min mening har vi et av de mest moderne byggevarehusene i landet, sier Erik.
   Det var konsernet Birkeland Bruk som etablerte sitt eget Byggvell-konsept for snart ti år siden. I 2007 ble det bestemt at man skulle profilere seg på en litt annerledes og tydeligere måte. Slik ble merkenavnet Byggvell etablert, som i dag består det av seks butikker, fra Egersund til Vennesla.

Drive-in-løsningen i Lyngdal er dog noe utenom det vanlige. Det er en inngangsport til lageret deres, med fire kjøregater innendørs, i behagelige og varme lokaler. Dermed er det en drøm å laste på plater og andre produkter, uavhengig av temperaturen og været utenfor.
   – Her er det Tom Erik Hestad som er leder, og vi tilbyr alt det man trenger for å bygge hus, fra sement til konstruksjonsvirke, kledning, panel, takplater og spongulv. Vi fokuserer først og fremst på norske kvalitetsprodukter, men har proffverktøy fra de utenlandske merkene Blå Bosch og Hitachi. Ellers er det Birkeland som er vår hovedleverandør på trelast, legger Erik til.

Huset har ti ansatte, og tilbyr i tillegg utlån av hengere, driller, sager og alt man trenger for å utføre en byggejobb. I en egen etasje på over 300 kvm har de en utstilling av baderomsinteriør, og Byggvell Lyngdal lager ferdigmalt listverk til dører, gulv og vinduskarmer i et fukt- og temperatur-regulert rom, som håndverkere kan hente og montere direkte ute på byggeplassene.
   – Vi har utelukkende fått positiv respons, og alle Byggvell-butikkene støtter dessuten opp om og sponser lokale lag og foreninger. Så vi ser lyst på fremtiden, sier Erik.

Les mer...

2013-12-19 20.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Byggvell
  • www.byggvell.no
  • Telefon:
    38330700
  • Adresse:
    Fiboveien 20
    4580 Lyngdal
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv