132070wiktransport

Transport alle veier

1. januar i år fusjonerte Wik Transport & Lager AS og Helge Øvrebø Transport AS. Det innebærer at solide aktører på transportmarkedet i Bergen og Hordaland forener kreftene inn mot en


Det nye Wik Transport & Lager AS har over tretti biler i bilparken, med en moderne og miljøvennlig profil. Det er alt fra mindre varebiler til store kjøretøy for tung og krevende last. Det gir en allsidighet som kundene setter pris på.

- Vi har kunder som går på renovasjon, vi har kunder som går på mat, vi har kunder som går på ventilasjon. Vi dekker det meste av transport, distribusjon, budtjenester, ekspresstjenester i Bergen, Hordaland og også ut av landet, forteller Helge Øvrebø.

Samtidig har bedriften alle muligheter til å snu seg raskt. Helge legger stor vekt på at kommunikasjonen med kundene skal være effektiv og velsmurt. Én telefon er nok.
- Vi er problemløsere for kundene. De holder på med sitt, og når de har et transportspørsmål ringer de oss. Da hjelper vi dem fra til A til Å. Hos oss er det kunden som er sjefen.

Ytterligere fleksibilitet gir det faktum at selskapet også disponerer omfattende lagerplass. Det viser seg ofte å være et nyttig tilbud.
- Et eksempel er HTH, som vi gjør mye for. Da kommer kjøkkenene fra Danmark, men kanskje er bygget forsinket, slik at kjøkkenet ikke kan leveres direkte. Da ligger det hos oss, og så leverer vi når det er klart, forteller daglig leder Jan Inge Wik.

Det kan også være transportører som leverer fra seg last fra store kjøretøy, og så leverer Jan Inge, Helge og deres kolleger ut dit lasten skal. De har nemlig alt som trengs av omlastningsfasiliteter.

I tillegg kommer eget dekksenter, med salg, skifte og lagring dekk, samt kjøp, salg og frakt av paller. Wik Transport & Lager AS går inn i fremtiden med mange bein å stå på. Det kreves i en bransje med mange utfordringer, ikke minst med hensyn til de høye avgiftene og den ofte lave veistandarden som norske transportselskaper må takle.
- Vi tar mål av oss til å være best på det vi gjør, fastslår Helge.

Les mer...

2013-05-29 15.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Wik Transport
  • www.wtl.no
  • Telefon:
    92801907
  • Adresse:
    Trollbakken 9
    5101 Eidsvagnest
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv