Trivsel fører til kvalitetsprodukter

Når du har fokus på å skape en god arbeidsplass, smitter det over i kort leveringstid og høy kvalitet. Det er en viktig del av filosofien i Snartemo Quality Products AS, hvor Geir Eikeland er daglig leder. Den 20 år gamle bedriften er det som kalles en varig tilrettelagt arbeidsplass – VTA.

Bedriften eies 100 % av kommunen og ligger på Snartemo. Den har ti godkjente VTA- arbeidsplasser. Det betyr at plassen til hver ansatt ikke er tidsbestemt, men at det med jevne mellomrom vurderes om det fortsatt er hensiktsmessig for den ansatte å være i tiltak.

    – I utgangspunktet har man da uføretrygd, og det betyr mye for en god livskvalitet å ha noe å fylle hverdagene med. Det å gjøre en meningsfull jobb som også andre kan ha nytte av, gir en fin stimulans, sier Geir.

Han får ikke får rost den ti mann store staben nok. Snartemo Quality Products AS består av én snekkeravdeling, en syavdeling og en transportavdeling.
    – Vi produserer mye paller som leveres til Nordic Lyngdal og Alloc, samt terrassebord og en del tak for varmepumper på bestilling. Det produseres også spesialklær med glidelås på ryggen for pleiepasienter, og disse sender vi over hele landet, sier Geir.
    På kundelisten står mange bedrifter, men etter at syavdelingen åpnet for to oget havlt år siden, har det også blitt mange privatkunder som får reparert klær eller sydd nye trekk til snøskuterne sine. Transportavdelingen kjører to faste dager i uka, og ellers på bestilling.

Les mer...

2013-12-12 16.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv