Trygge boligtransaksjoner

Som selger eller kjøper av en bolig kan man fort føle seg usikker på om man gjør de rette valgene. Da er det godt å ha en profesjonell og pålitelig eiendomsmegler som sørger for en gjennomført god boligtransaksjon. Eiendomsmegler Dahl AS i Drammen er et bra eksempel på nettopp det.

Firmaet har røtter tilbake til 1945, men Eien-domsmegler Dahl AS har hatt sin nåværende form siden 1992. Strategien har vært å knytte til seg solide meglere med langsiktig perspektiv, som deretter har blitt tilbudt partnerskap.
– I dag har vi seks aksjonærer hvorav fem av disse jobber som meglere i firmaet, og staben har til sammen 12 ansatte. Av tjenester omsetter vi alle former for boliger, samtidig som vi er et meglerfirma som påtar oss oppdrag med boligprosjekter som ennå ikke er iverksatt. Da kommer vi ofte tidlig med i prosessen i forhold til planlegging og prosjektering, og det er veldig spennende å ta del i, forteller daglig leder Christina Lyngtveit-Petersson.

Eiendomsmegler Dahl AS har base og hovednedslagsfelt i Drammen, men har etter hvert også fått en stor del av omsetningen fra Sande i Vestfold, Lier og Svelvik.
– Det er alltid en utfordring å skille seg ut i mengden, men til forskjell fra mange andre meglerfirmaer, er vi frittstående og privateid med eiere som jobber i firmaet til daglig. Det betyr at vi ikke har bindinger til banker eller andre selskaper, og at vi ikke er ute etter å selge andre produkter til kundene enn å gjennomføre en god boligtransaksjon.

Lyngtveit-Petersson forteller at de jobber ut fra en langsiktig strategi for hvordan de skal vokse, og at faglig dyktighet alltid har vært en bauta i firmaet.
– Virksomheten er tuftet på kvalitet og integritet, noe som forhåpentligvis gjør at vi klarer å utføre mellommannsrollen vår på en god måte.
– Jeg oppfatter at kundene ser på oss som seriøse, og at vi er flinke til å treffe på pris. Både selger og kjøper skal føle seg godt ivaretatt av oss, og jeg er opptatt av at kjøper skal få den informasjonen han eller hun trenger for å gjøre en kvalifisert kjøpsbeslutning.

Les mer...

2013-10-18 12.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Eiendomsmegler dahl
  • www.dahlas.no
  • Telefon:
    32219600
  • Adresse:
    Erik Børresens Allé 9
    3015 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv