132021bilhuset

Trygt bruktbilkjøp

Hos Bilhuset Sunde på Mauseidvåg utenfor Ålesund sentrum tilbyr de bruktbiler fra en lang rekke kvalitetsmerker med fokus på at kundene skal gjøre en trygg og skikkelig handel. Firmaet ble etablert av daglig leder Øyvind Sunde og kollega Roger Sunde i 1995, og de har siden bygget stein på stein. I dag består staben av fem ansatte som selger brukte biler fra europeiske BMW, Mercedes, Audi og Volkswagen, i tillegg til et godt utvalg av japanske merker som Honda, Toyota og Nissan.


- Det er den gode, trauste stasjonvognen til familier som har vært vårt hovedfokus i alle år, og vi har solgt flere hundre volumbiler av merket Passat opp gjennom årene, sier Øyvind.

Bilhuset Sunde har som mål å selge mellom 300 og 350 biler i 2013. De importerer i hovedsak fra Tyskland, men kjøper også en god del biler fra leasingselskaper i Norge. I hovedsak fører de nyere bruktbiler som er fra ett til tre år gamle.

- Det er viktig å være seriøs, og vi skal opptre på en skikkelig måte slik at kundene blir tatt på alvor og får hjelp om de opplever noe feil. Vi er små og kan tilpasse oss markedet etter etterspørselen. Når vi får direkte henvendelser om vi kan skaffe spesifikke årsmodeller med bestemte farger og type utstyr, kan vi ofte være behjelpelige med dette. Hos oss skal kundene føle at de gjør et trygg og skikkelig handel.

De leverer biler over hele landet, og samarbeider med Norsk Bilgaranti som har spesialtilpassede garantier for både litt eldre bruktbiler, for nye bruktbiler samt helt nye biler.
- I fremtiden ligger det planer om å bygge både verksted og utstillingshall til nye modeller på tomten her, men det skal bygges en ny tunnel i området, så vi må foreløpig avvente og se. Bilhuset er ellers et firma som har eksistert i mange år og etter hvert opparbeidet seg et veldig godt rennomme. Kundene går ofte ut herfra med et smil om munnen, vel vitende om at de har spart penger, avslutter Øyvind Sunde.

Les mer...

2013-05-29 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Bilhuset
  • www.bilhus1.no
  • Telefon:
    70191919
  • Adresse:
    Gøtå
    6036 Mauseidvåg
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv