141093NO.Sarpsborgvandrehjem

Vandrerhjem utenom det vanlige

Mange tror et vandrerhjem innebærer en litt enkel form for overnatting. Da har de ikke besøkt Sarpsborg Vandrerhjem Tuneheimen! Med moderne fasiliteter og kort vei til kjøpesentere, parker og badestrender, er det et perfekt valg for besøkende i Østfold-regionen.

Det er Bjørn Bye og kona Irene som driver vandrerhjemmet. De er nå inne i sin andre periode. Først drev de Tuneheimen fra 1977 til 1982, så hadde de et opphold på femten år, før de kom tilbake i 1997.

  – I de femten årene vi var borte, var jeg blant annet kokk og stuert på forskjellige båter, og jeg var lærer innen kokkefaget på videregående skole. Sarpsborg Vandrerhjem Tuneheimen eies av Norske Vandrerhjem region øst, og vi har åtte ansatte. Hele staben veksler på de forskjellige oppgavene, men Irene og jeg tar oss av det meste som har med mat å gjøre, forteller Bjørn.
  Han er utdannet stuert, og selv om det er overnatting som er hovednæringen, driver stedet også med catering, samt selskaper, bryllup, kurs og konferanser. Vandrerhjemmet ligger rett ved både Landeparken, Tunevannet og Sparta Amfi, og kun en kilometer fra Sarpsborg sentrum.

– Gjestene våre får i tillegg gode priser på Badeland ved Quality Hotel, og vi har Tunejordet som nabo, et av de største shoppingområdene i Østfold.
  – Standarden på vandrerhjem i Norge i dag er veldig høy, og vi oppgraderer rommene kontinuerlig slik at de holder høy standard. Vi legger mye penger i renhold og brannsikkerhet, og er kjent for maten vår, understreker Bjørn.

Les mer...

2014-04-30 09.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Sarpsborg Vandrarhjem
  • www.tuneheimen.no
  • Telefon:
    69 14 50 01
  • Adresse:
    Tuneveien 44
    1710 Sarpsborg
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv