132096askerentreprnor

Verdien av menneskelige ressurser

Det er ikke maskiner og systemer som ligger i kjernen av Asker Entreprenør AS, men menneskene i bedriften og deres ressurser. Det er takket være dem at Asker Entreprenør har opplevd sterk vekst og nyter stor tillit i markedet. Selskapet gjennomfører først og fremst totalentrepriser fra A til Å – boligkomplekser, næringsbygg, kontorbygg – over store deler av Østlandet.


- I en entreprenørbedrift er det de menneskelige ressursene som betyr noe, fastslår daglig leder Arild Finstad.
I dag teller Asker Entreprenør 75 ansatte, opp fra snaue 20 ansatte i 2010. Det er folk som står på, og som trives i egen jobb. Det gjenspeiles ikke minst i sykefraværet, som er ualminnelig lavt, og i det faktum at arbeidsstyrken i selskapets to avdelinger knapt er utsatt for gjennomtrekk overhodet.

- Vi har én avdeling på Lierskogen, som betjener Vestfold, Buskerud og inn mot Sandvika og Lysaker. Andre avdeling er på Hagan i Nittedal kommune, og betjener Akershus øst, Oslo, og mot Hadeland, sier Arild.

Han kom selv inn i bedriften som daglig leder i 2010. Det var i et vanskelig marked i kjølvannet av finanskrisen, men nå har omsetningen økt fra omtrent 50 millioner da til en forventet omsetning på 300 millioner i år. Det er takket være et dyktig fagarbeid, godt arbeidsmiljø, og ikke minst en sterk tillit hos kundene.
- Vi vektlegger ærlighet og redelighet overfor kunden. Vi er reale å ha med å gjøre, og vi ser at kundene våre ønsker å bruke oss om igjen. Det er kanskje den beste tilbakemeldingen du kan få.

Det er dessuten en hovedmålsetting for Asker Entreprenør at pengene bedriften tjener skal bli i bedriften. Dermed blir selskapet en trygg leverandør, som også står rustet for å ta en eventuell nedgang i markedet. Arild legger også vekt på at bedriften har moderne administrative systemer som sørger for rasjonell og effektiv drift.
- Vi gjennomfører prosjektet fra prosjektering til nøkkelen står i døra, og vi har gode samarbeidspartnere. Det skal vi fortsette med.

Les mer...

2013-05-30 10.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Asker entreprenør
  • www.asent.no
  • Telefon:
    41503333
  • Adresse:
    Kjennergrinda 4
    3420 Lierskogen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv