142014NO - Skapskredderen

Vi skreddersyr garderobeløsninger etter ønske og behov

I april i år overtok Alexander Veum driften av Lierbedriften Skapskredderen Toram AS. Han er eldste sønn av de opprinnelige gründerne bak det som tidligere het Garderobeskredderen Toram AS. Det nye navnet Skapskredderen bærer bud om fornyelse, og de gjennomfører nå en utvidelse av både produkter og tilbud.

– Oppstarten med oppussing av showrommet vårt har vært svært vellykket. Nå er vi i gang med fornying av hjemmesiden vår, og har begynt å utvide produktporteføljen. I tillegg til de kjente produktene som skyvedører, skrågarderober og innredninger, vil vi nå i større grad satse på produksjon og utvidelse av walk in closets, i tillegg til blant annet spesialtilpassede bokhyller og TV-reoler, forteller Alexander.

  Navneendringen har en liten, men viktig nyanse for både firmaet og kundene. Det betyr at Alexander og hans kolleger nå skreddersyr akkurat det skapet og den innredningen kunden har behov for. Har du skjeve gulv, vegger eller tak, er Skapskredderen Toram AS på pletten og løser problemet på stedet.
  – Det er i skreddersøm at vår nisje ligger. Vi er alternativet for alle som kanskje ikke fant standardskapet hos andre leverandører. Hos Skapskredderen Toram AS får kunden løsninger tilpasset målene, fargene og kvaliteten de ønsker seg, understreker Alexander.

Når en kunde tar kontakt, utføres først en gratis oppmåling. Så skisseres et løsningsforslag med innredning og fronter, før det gis et pristilbud. Løsningen produseres til slutt lokalt her i Lier, vegg i vegg med showrommet. Har de materialene på lager, kan varene leveres så kjapt som neste dag.
  – Om ønskelig kan vi også rive gammel innredning og skap som tidligere var i det aktuelle rommet, før vi monterer den nye løsningen, sier Alexander. Et tilbud mange av kundene benytter seg av.
  Kundene som kommer til Skapskredderen Toram AS stiller høye krav og ønsker ofte noe litt utenom det vanlige. Selskapet sikter seg også inn mot proffkunder. Det er mange byggherrer og snekkere som har kunder som både trenger og ønsker seg stedstilpassede løsninger, og da tilbyr Skapskredderen Toram AS dem spesielle rabatter.
  – Så langt er erfaringen vår at de vi server én gang, ofte kommer tilbake. Vi får mange positive tilbakemeldinger, og Skapskredderen Toram AS vil først og fremst kjennetegnes ved at vi leverer produkter som varer så lenge at de kan gå i arv.

Les mer...

2014-09-15 14.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Skapskredderen Toram AS
  • www.toram.no
  • Telefon:
    32 24 020 40
  • Adresse:
    Lierbakkene 1
    3414 Lierstranda
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv