193012w2193012w1193012w3193012w4

Gjenvinnerne i Nord-Norge

Østbø AS gjør det meste innen industrirenovasjon. – Vi transporterer, leier ut containere, sorterer alt av næringsavfall, farlig avfall og ee-avfall, og er Nord-Norges største aktør innen sugebil og industrireingjøringsmarkedet.

Østbø har kvalifisert utstyr og personell til de fleste renovasjonsoppgavene som industri og næringsliv måtte ha behov for; om det skulle være jobber innen bedriftsrenovasjon, industriservice, jern-og metallbedrifter, transportbransjen, rådgivning eller olje-og gassindustrien, kan Østbø AS hjelpe deg. Trond Jøran Pedersen, avdelingsleder i Østbø AS avdeling Helgeland, forteller oss mer om deres verdier som bedrift.


– Østbø AS er sertifisert i henhold til ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Med grønne verdier vektlegger de å redusere miljøbelastningen så mye som mulig innenfor definerte mål. Ved å etterleve dette vil de kunne tilby bedrifter miljøvennlige tjenester med høy kvalitet og konkurransedyktige priser.


– Vårt overordnede mål er å ha null skader, vi prioriterer helse, miljø og sikkerhet. Ingen operasjon prioriteres foran sikkerheten, sier Pedersen.


– Tar dere også privatavfall?


– I mindre grad. Vi håndterer egentlig ikke husholdningsavfall annet enn at private kan leie containere og levere avfall direkte til oss over vekt og mottaksstasjonene våre i Mo i Rana og i Mosjøen. Bedriftsmarkedet er vårt hovedmarked.


Den typiske kunden til Østbø AS er komplekse industri- og næringslivskunder. Avdelingsleder for sugebiler og industrireingjøring Roar Høgås, forteller at de ansatte jobber med det nyeste og beste utstyret i bransjen, og at de ofte blir sendt på kurs for faglig påfyll og oppgraderinger innen aktuelle fagfelt. 


– For å kunne betjene våre industrikunder både offshore og på ulike smelteverk er vi avhengig av at nødvendige sertifiseringer og sertifikater er på plass. Med dette som utgangspunkt står vi godt rustet til å håndtere de fleste oppdrag, nesten uavhengig av størrelse og kompleksitet.


Mo Industripark med sine 110 bedrifter, er en av de største og viktigste kundene til Østbø AS avdeling Helgeland. For bedriftene; Celsa Armering, Elkem Rana, Ferroglobe og flere i Mo Industripark, bistår Østbø med det meste av avfallshåndteringen.


– Vi har avtaler med de fleste større industriselskapene i Nordland. Det er noe vi er stolte av og som vi ønsker å egne om og utvikle oss i samarbeid med, forteller Pedersen.


Pedersen kan fortelle at han har jobbet i Østbø i 15-16 år. En bedrift som har vist evne til nytenkning og utvikling, samt sett nødvendigheten av å ha nytt og riktig utstyr til aktuelle gjøremål.


– Østbø er faktisk den bedriften der jeg har jobbet lengst i min karriere.


– Hvis du har avfall som du ikke vet hvor du skal legge fra deg, så kan du bare slå på tråden og ringe Østbø, så skal vi kunne rettlede og fortelle deg hvordan aktuelle fraksjon skal håndteres, mener Pedersen.


– Vi mener å ha et godt forhold til våre kunder. Service skal være vår "force". Vi skal yte det lille ekstra. Vi skal ha serviceinnstilte medarbeidere, som ønsker å bidra til kundenes tilfredshet og i miljøets tjeneste. En stormarkedsandel fordrer gode systemer, og her forsøker vi å være innovative og nytenkende. Men heller ikke hos oss greier vi bestandig å gjøre alle kunder til lags. Men gjennom god kommunikasjon og gode relasjoner til kundene forsøker vi å bidra til tilfredsstillende løsninger. Østbø skal være førstevalget innen leveranser av renovasjonstjenester til industri og næringsliv på Helgeland spesielt og i Nord-Norge generelt, sier Pedersen.



– Selv om vi har betydelige markedsandeler på Helgeland er vi ikke alene. Konkurranse er sunt. Vi ønsker alle velkommen, så lenge konkurransen skjer på like vilkår. Vi lærer av å bli utfordret, og skal vi komme oss videre er vi avhengig av å bli pushet fra omgivelsene, mener Pedersen.

Les mer...

2019-05-07 07.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv