132085apexrenhold

På toppen i en ren bransje

Seriøsitet og kvalitet er stikkord for Apex Renhold. Etter to års drift ønsker Ålesundsbedriften nå å ekspandere, men aldri så mye at det går på bekostning av kundene og de ansatte. Apex betyr «toppen» eller «det beste», og det er slik daglig leder Eva-Britt Volstad ønsker at bedriften skal fremstå.


- Vi skal være leverandører til kunder som verdsetter etikk, kvalitet, leveringspresisjon og pålitelighet over tid. Vi skal ligge på det rette prisnivået. Det er ikke noe mål for oss å være billig, men å gi kundene kvalitet og det resultatet de forventer på våre tjenester. Det er veldig viktig for meg at de som jobber for oss trives og får den lønnen de har rett på. Det er renholderne våre ute i felten som virkelig er Apex, og som viser hva vi står for, forteller hun engasjert.

Når medarbeiderne er ute på oppdrag, kjører de firmabiler og benytter arbeidsklær med en gjenkjennbar logo og klar farge, som gjør dem lett synlige. Apex Renhold tilbyr renhold både til private og bedrifter, hvilket blant annet innebærer rundvask, vindusvask, kontorvask, byggvask, nedvask, flyttevask, tepperens, skuring og boning. Vi har også kompetanse innen næringsmiddelrenhold og god erfaring/kunnskap innen rett bruk av kjemi.
- Det er ingen begrensninger for hva vi kan gjøre, og vi er veldig fleksible.

Bedriften ble etablert i mai 2011, og hadde som mål fra starten av å vise at renholdsbransjen er en ren og skikkelig bransje.
- Dyktige medarbeidere er selskapets viktigste ressurs og alle våre ansatte får grundig opplæring før de sendes ut på oppdrag. Det som driver meg er gleden av å skape arbeidsplasser. I tillegg er det fantastisk givende å få positive tilbakemeldinger fra de ansatte, som at de trives og føler at de blir rettferdig behandlet, legger Volstad til.

Så langt har Apex fått bare positive tilbakemeldinger, og fremtidsplanen er å ekspandere ut over fylkesgrensen.
- Grunnlaget vårt er faste kunder, men vi tar også på oss temporære oppdrag og hasteoppdrag. Vi er med i anbudsrunder på større oppdrag, som eksempelvis skoler og institusjoner. Vi står for kvalitet og service, og er opptatt av at kundene skal være fornøyde. Aller viktigst er det at våre ansatte står i høysetet, og så lenge de er fornøyde på jobb, så blir det bra for Apex!

Les mer...

2013-05-29 16.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Apex Renhold
  • www.apexrenhold.no
  • Telefon:
    96613161
  • Adresse:
    Breivika Industriveg 9
    6018 Ålesund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv