162046 PP0162046 PP1

Parkettproffene på Sørlandet

De er lidenskapelig opptatt av gulv, og har en kompetanse og profesjonalitet som står i stil. Proff Parkett i Kristiansand er ikke bare en flott butikk med et stort utvalg innen parkett, her blir du også sett og ivaretatt som kunde.

Historien til Proff Parkett begynner med Elisabeth Buene Vindbo og ektemannen Sondre i 2007. Siden har de vokst jevnt og trutt, og i 2010 ble de kåret til gasellebedrift. I dag er de en anerkjent familiebedrift som først og fremst selger parkett, men også alle typer tregulv. En stab på 15 medarbeidere inkluderer åtte fast ansatte montører som monterer både for private og proffkunder.


– Vi har knyttet til oss det vi anser som regionens beste folk innenfor dette faget. Blant våre mange dyktige ansatte er det folk med lang erfaring fra både tømrerfaget og snekkeryrket, samt eksperter på overflatebehandling, forteller Vindbo.


De holder til i flotte lokaler midt i Kristiansand sentrum. Valg av beliggenhet er helt bevisst ettersom de ønsker å være en nisjeforretning i forhold til de mange store byggevarekjedene. Hos Vindbo og co. ønsker de å rendyrke sin fagkunnskap på det produktet de selger.


– Gulv er jo en stor del av folks hjem. Derfor ønsker vi å lage en tiltalende butikk hvor folk kan føle at de finner det de er på jakt etter. De skal også ha en unik gulvopplevelse og se hvor fantastisk produktet er. Forhåpentligvis kan vi også med vår fagkunnskap bidra til å gjøre dem trygge i den handelen de skal gjøre. Vi har fokus på å etterkomme kundenes behov, og har spesialisert oss på skreddersøm i form av at vi bruker ubehandlet tre som vi selv lakker, oljer og former etter kundenes ønsker.

 

Både miljø og kundetrygghet i fokus 

Hun forteller at miljøhensynet står i fokus hos Proff Parkett, og det gjelder i alle ledd. De har valgt å ikke selge regnskog- eller regnskogrelaterte produkter. De vet hvor varene kommer fra, hvordan de har blitt til og hvordan fabrikkene behandler sine ansatte. De er også opptatt av å sørge for mest mulig effektiv og naturvennlig transport, i tillegg til å ta vare på sine egne ansatte. Alle produkter bedriften bruker i egen produksjon er også så grønne som overhode mulig. Dette er en prosess de jobber med kontinuerlig.


– Kunder skal føle seg trygge når de kommer til oss, og de skal helst treffe den samme personen de har forholdt seg til hele tiden. For privatkunder er dette ofte en lang prosess, og det er ofte store summer de skal ut med. Enten det er et ungt par i etableringsfasen eller godt voksne som har en seniorleilighet, er erfaringen vår er at veldig mange setter pris på at vi er tilgjengelig for dem, og at de følges av den samme kontaktpersonen hele veien.

 

Opp og frem 

Siden oppstarten i 2007 har Proff Parkett fått en betydelig plass i markedet, og de tar stadig flere markedsandeler i sin region som primært er fra Stavanger til Oslo. Det største nedslagsfeltet er naturlig nok i Agder-fylkene, og det er også her firmaet ønsker å fungere som en lokal aktør.


– Når det gjelder prosjekter vi har vært med på, må jeg fremheve de mange mellomstore entreprenørkundene våre i regionen. De har stått last og brast med oss hele veien. Samtidig er det selvsagt stas å ha vært med på prestisjeprosjekter som Tangen Ytterst. I det siste har det tatt helt av med at vi har levert mye til hytteutbygging på bla Geilo og på Hovden. I tillegg leverer vi jo hjemme hos kunder, og vi synes det er kjempestas å få være med på å gjøre endringer i hjemmene til folk, forteller Vindbo


Proff Parkett har et bredt produktsortiment i forskjellige prisnivåer, men er også behjelpelig med å skaffe ting på forespørsel. Vindbo understreker at de er veldig opptatt av at alle produkter blir testet hos Treteknisk. Dette er en uavhengig forskningsstasjon helt uten bindinger til bransjen, og Elisabeth kaller det for det ypperste organet vi har her til lands for å få godkjent produkter for det norske klimaet og for norske forhold. 


– Skal man handle parkett bør man tenke over hva man har lyst på, hva som kler huset samt på budsjett og hva som trengs i forhold til å skifte gulv. Tenk på undergulvet. Er det rett og plant, og har du varme i undergulvet? Vi hjelper til hele veien, og svarer på alle spørsmål om undergulv, overflater og montering. Hvis ønskelig tilbyr vi også å komme hjem til kundene på en befaring. Gulv er vår lidenskap, og vi har en genuin interesse for tre. Det er et fantastisk materiale, og det er fint å huske på at dette faktisk er et håndarbeid - fra treet blir felt i skogen, til montørene ligger på kne og monterer det som gulv, avslutter Vindbo.

Les mer...

2016-05-27 15.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv