194005w3194005w6194005w4194005w2194005w5194005w1

– Den vanligste grunnen er at man ikke lenger identifiserer seg med tatoveringene sine

Remove AS fjerner tatoveringer – og dermed også dårlig selvfølelse knyttet til tatoveringene man ikke lenger ønsker å ha.

– Man tok kanskje en tatovering da man var 18, og er ikke lenger samme person som 35. Den vanligste grunnen til at man ønsker hjelp er at man ikke lenger identifiserer seg med tatoveringene sine, forklarer Henning Steen, daglig leder ved den medisinske laserklinikken Remove.


Perfekt timing
Henning jobbet i Forsvaret der han var yrkesaktiv i 16 år, før han tok sluttpakke og valgte å starte klinikken i 2015, sammen med broren Martin Steen. Martin var på den tiden akkurat ferdig utdannet lege, og bidro med grundig research innen laserteknologi-området. Sammen gikk brødrene «all in», og Henning satset begge leilighetene sine på firmaetableringen. 


Måten Remove skulle skille seg ut fra andre veletablerte laserklinikker, var rett og slett å være best og ha det aller beste utstyret. Men for å klare det var timingen nødt til å være helt perfekt.


Utstyrt med en rykende fersk laserteknologi, kunne Remove nå tilby en skånsom og effektiv behandlingsmetode til en stadig økende kundegruppe. 


– Allerede fra dag én kom det inn kunder, og vi som trodde oppstarten ville bli mye tøffere!


Mindre smerte
Laseren PicoWay var som sendt fra himmelen, og et resultat av omfattende forskning. Henning forklarer innledende om dens unike egenskaper:

– Det er varigheten til pulsen som utmerker den. I den korte pulsen genereres en effekt på 0,9 gigawatt. Det er den samme effekten som trengs for å lyse opp hele Paris, så det er ganske ekstremt, ler han.


Remove er den første klinikken i Norge som tilbyr laserbehandlinger med PicoWay-laser. Det betyr at mange kommer langveisfra – fra både inn-og utland, for å behandles med den innovative laseren. 



– Det er også mindre smerte involvert, for du rekker ikke å utvikle varme i hudlaget. Med gammel teknologi som bruker nanosekunder, får du lengre pulsvarighet og større sjanse for bieffekter og ubehag relatert til til varme og brannskader, forteller Henning engasjert.


En lys fremtid i møte
Removes avdeling i Oslo gikk så bra at Henning og broren bestemte seg for å åpne flere avdelinger. I januar 2016 åpnet de dørene til en ny avdeling i Bergen, og i 2017 stod Trondheim for tur. Henning avslører fremtidige planer om å utvide behandlingstilbudet, åpne flere avdelinger, og samtidig utvide dagens lokale i Oslo, som er blitt i det minste laget for teamet på 10 ansatte. 



Til Remove kommer absolutt hvem som helst for å få hjelp. Navnetatoveringer etter tidligere kjærester, dem som heiv seg på den store tatoveringstrenden på 90-tallet og som nå innser at tribals og kinategn ikke er like kult lenger, om man har tatt permanent makeup og ikke blitt fornøyd med resultatet, eller dem som har komplekser knyttet til uønsket hårvekst.


Sterke tilbakemeldinger
Gjennomsnittlig antall behandlinger er rundt fem til seks, mens noen trenger opp til 10-12 behandlinger avhengig av mengde og plassering på kroppen. PicoWay-laserens effektivitet overrasker svært mange, og responsen de får i etterkant er overveldende positiv.


– Det hyggeligste er når vi får takkemail, smiler han. 


– Det var ei som kom til oss fordi hun hadde tatovert øyenbrynene sine, og ble veldig misfornøyd med resultatet. Da sendte hun en melding og takket oss for at vi reddet livet hennes. Noen blir så glade at de gråter av glede.


– Vi fjerner problemer, og folk blir fornøyde og glade. Det er en happy situasjon for oss. Andre klinikker kan ikke alltid fjerne problemer, men det kan vi med stor sikkerhet si at vi kan, avslutter han ydmykt.

Les mer...

2019-08-04 12.00

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv