153041-Hannestad01

Reparatøren med det lille ekstra

Har mobiltelefonen falt i gulvet og fått sprekker i glasset? Eller trenger nettbrettet ditt et par nye knapper? Hannestad Elektronikk i Drammen yter service og reparasjoner av topp kvalitet til gode priser.

Daniel Hannestad er en fleksibel elektronikkreparatør med lang erfaring. Han kan reparere alt fra nettbrett til mobiltelefoner, datamaskiner og speedometer på biler.

   – Jeg reparerer alt, men det er størst etterspørsel på Apple-produkter samt enkelte Samsung-produkter. Originaldeler får jeg fra en leverandør som skaffer direkte fra fabrikk, forklarer han.

Etter å ha tatt utdannelse innen elektro og data og elektronikk på videregående, jobbet Hannestad med reparasjoner på et mobilverksted. Etter videre teknisk utdannelse i Forsvaret og fagbrev som dataelektroniker, drev han en nettbutikk hvor reparasjon var en del av tjenestene. I dag er fokuset kun reparasjoner, og han betjener lokale privatkunder fra Drammensområdet samt bedriftskunder fra hele landet.

   – Det går mest i reparasjoner av knuste glass, knapper og batteri. Primært reparerer jeg mobiler og nettbrett, men jeg tar også i mot laptoper og stasjonære PCer, og jeg kan ta spontane oppdrag som å reparere speedometer på en bil. Jeg gjør det meste, og det er det som skiller meg fra de fleste andre verksteder. Jeg er veldig fleksibel, og har en bredere utdannelse og bedre tilgang til utstyr enn mange andre reparatører. Som reparatør kan jeg for eksempel lodde på kretskortnivå gjennom mikroskop.

Tilbakemeldinger fra kundene forteller at de er svært fornøyde med prisen og servicen Hannestad tilbyr.

   – Mange føler de får mer enn de hadde forventet, og det er dette jeg strekker meg etter. Jeg gir skriftlig garantibevis, og legger gjerne ved en liten gave som for eksempel en skjermbeskytter eller et deksel dersom jeg har noe liggende. Det koster meg lite, men gir kunden noe ekstra. Fremover vil jeg øke kundekretsen, og jeg har planer om å rigge til et mobilt mobilverksted. Slik kan jeg dra ut til kunder som ikke har mulighet til å komme til meg.

Les mer...

2015-06-10 13:00

181026åo

– Spennende med private prosjekt

Artikkel HR Snekkerlag i Åsgårdstrand er drevne i å sette opp elementhus gjennom samarbeid med utbyggere – nå tar de ivrig sats inn på privatmarkedet for å utvide kunnskapen.
181028dss

Arkitektfirma med økonomiske elementløsninger

Artikkel – Vi vil lære folk å leve med smarte løsninger. Casa Consult AS kombinerer nytenkende arkitektur med elementhus, og gjennomfører hele jobben til ferdig 3D-tegning klar for byggeprosjektet.

Faktaruta

5

Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

Arkiv