193010w1193010w3193010w2193010w4

Har du planer om å bygge ny bolig?

– Å bygge bolig er en investering kunden kanskje bare gjør en gang i livet, og det er viktig at det er en god og trygg prosess for dem. SB Eiendomsutvikling i Sarpsborg vet akkurat hvordan du skal få realisert din boligdrøm.

Morgan Bjerk og Anders Spydevold utgjør SB Eiendomsutvikling under BoligPartner som dekker Sarpsborg, Halden og Aremark. Begge har lang ledererfaring fra byggevarebransjen, og da de tok over agenturet for BoligPartner 1. januar 2018 var mottagelsen svært god. De har også, helt nylig, blitt forhandlere for distriktene Fredrikstad og Hvaler. I tillegg selger de hytter, fra Drøbak og helt ned til svenskegrensen, så det er mye som skjer i firmaet med base i Sarpsborg.


– Vi er to lokalkjente østfoldinger med stort nettverk fra både byggebransjen og boligmarkedet som gjør oss skreddersydd til å hjelpe kunder å komme i mål med boligdrømmen, sier Bjerk.



SB Eiendomsutvikling er behjelpelig for kunder som vil bygge på egne tomter og tilbyr også hjelp til å finne egne tomter å bygge på. 


– Vi tenker også å jobbe mer med egenutvikling og skaffe oss tomter som vi selger med klausul for å bygge med oss, sier Spydevold.


– Konseptet er bygget opp på at en kunde har lyst til å bygge hus, og så finner de en bolig de har lyst på. Katalogene våre er mest for å få ideer – kunden har alle muligheter til å gjøre endringer i planleggingsfasen som større eller mindre inndeling. Kunden har mye frihet med husene til BoligPartner, sier Bjerk. 


BoligPartner tilbyr funkis, tradisjonelle og herskapelige hus. Byggemetoden er tradisjonell ved at byggematerialet kommer på byggeplassen – ikke elementer eller hele vegger, men ferdigkappet materiale. 


– Det gjør det raskt å reise på byggeplassen, men kunden har allikevel mulighet til å gjøre endringer mer enn bare å skifte farge, understreker Spydevold. 


Bjerk legger til at de kan levere alt fra ferdig byggesett til fiks nøkkelferdig bolig med sløyfe på. 


– Det er slik markedet er i dag – kunden vil gjerne i større grad være involvert i prosessen, og vi tilrettelegger i all grad der kunden vil gjøre en jobb selv. Vi vil at prosessen skal være trygg og god.


Bjerk og Spydevold er på utkikk etter selger, prosjektleder og etter hvert et helt snekkerlag for å enda enklere kunne styre prosjektene selv. 


– Vi sitter på mye kontakter. Vi er spesielt behjelpelig med kontakt med kommunen og vet hvordan vi skal dra ting videre og få raske svar. Med et større team kan vi drive prosjekter enda effektivere, sier Spydevold. 


Begge oppfordrer kunder til å ta kontakt for en uforpliktet prat for å dele ideer, og gjør seg gjerne tilgjengelige også i helger om nødvendig, i kontorlokalet i Kirkegata 36. 


– Mange er gjerne usikre på hvordan de skal begynne. Der er vi behjelpelig og det starter med en prat. Vi ønsker alle velkommen til å snakke ideer, smiler Bjerk.

Les mer...

2019-05-25 14.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv