143081

Skreddersydd boligbygging

Da Prognosesenteret målte boligbyggerne her til lands på kundetilfredshet, fikk Nordbohus på Kongsvinger tredje beste plassering på fornøyde kunder. Daglig leder Per Gunnar Gjermshus og hans kolleger legger vekt på å lytte til kundens ønsker og behov – og selvsagt å bygge hus av høy kvalitet.

– Vi har et bredt spekter av tjenester. Alt fra tilbygg, til tomannsboliger, firemannsboliger, seksmannsboliger. Vi har også bygget i betong, men det er mest trebasert. Gjerne fra huskatalogen som vi har fra Nordbohus, forteller Gjermshus.

Selskapet ble startet opp i 1994, som et datterselskap av Nordbohus på Gjøvik, hvor Gjermshus hadde jobbet i to år. Etter hvert ønsket han imidlertid å vende tilbake til sin egen hjemplass. Dermed ble det nytt Nordbohus-kontor på Kongsvinger.

– Siden 1994 har vi bygget stein på stein. Nå er vi fire i administrasjonen, og vi skulle gjerne vært en til, og så er vi en 14 mann ute. Vi har våre egne tomter vi bygger på, men vi søker også samarbeid med tomteeiere rundtomkring, der vi kan selge tomter for dem og så levere husene.

Nedslagsfeltet dekker Kongsvinger og tilstøtende kommuner, som Eidskog, Sør-Odal og Grue. Men Nordbohus Kongsvinger har også prosjekter i Nord-Odal og oppimot Åsnes. Fellesnevneren er at kundens ønsker og behov alltid har førsteprioritet.

– Vi er helt avhengige av en god dialog med kundene. Vi skal være smidige og tilpasse oss. Samtidig har vi en solid stamme med håndverkere som vet hva som forventes. Flere av dem har vært med oss nesten helt siden ’94. Vi setter kvalitet høyt, understreker Gjermshus.

Les mer...

2014-11-27 11.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Nordbohus Kongsvinger AS
  • www.nordbohus.no
  • Telefon:
    62 82 13 30
  • Adresse:
    Postboks 659 STS
    2204 Kongsvinger
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv