164110 PJ164110 PJ0164110 PJ1

Spesialister på vipper | Pille Joosep Studio

Det krever en tålmodig og stødig hånd for å bli en dyktig vippe-stylist. Hos Pille Joosep Studio i Oslo tar de seg god tid. Bare slik oppnår man det aller beste resultatet - fantastiske vipper uten sminke.

Katrin Karbe er daglig leder i firmaet som har to salonger i Oslo. En på Frogner og en i Kongens gate i sentrum. Pille Joosep Studio er spesialister på vippe-extensions, og tilbyr alle slags behandlinger innen vipper. Kundene har et stort aldersspenn, og er fra 18 til 60 år.  


_P3310028i


Vi bruker tiden på å utøve én type behandling på en profesjonell måte. Mange av kundene våre liker at vi har spesialisert oss på én ting og ikke tilbyr alle mulige behandlinger. Det gjør oss ganske unike.

 

Pille Joosep Studio har to typer vippe-behandlinger: regular og volum. Regular går ut på at vippe-extensions limes på kundens egne vipper, én etter én. Volumbehandlingen tar i bruk tynnere vippe-extensions, og da limer man alt fra én til syv extensions til hver eneste ekte vippe slik at man får mer volum. Behandlingen som kalles regular har også to forskjellige typer; en tynn og en tykk, avhengig av hvordan kunden ønsker at det endelige resultatet skal bli. Å gi tips og råd til kundene er en viktig del av jobben, forteller Karbe. 


164110 PJ2


Open eye, doll eye og cat eye

Ofte kommer det kunder som har sett bilder av spesielle vipper i et magasin. Da må vi forklare at det ikke er mulig å få det til å se ut akkurat på den samme måten. Deres egne vipper er forskjellige, og resultatet avhenger blant annet av hva slags vipper man har, hvor lange og tykke de er. Vi forklarer valgmulighetene, og har også bilder av forskjellige typer som open eye, doll eye og cat eye. Når det kommer kunder som aldri har fått vippe-extensions før, tar vi først en prat sammen for å finne ut av hva kunden ønsker.


_P3310028


Behandlingstiden avhenger av hva slags stylist som utfører jobben. Pille Joosep Studio har tre forskjellige stylister, med junior-, regular- og seniorstylist. Det varierer fra person til person hvor lenge de falske vippene varer.


Det avhenger av hvordan dine egne vipper er, og hvor fet huden din er. Har man fet hud, vil vippene falle av raskere. Vi anbefaler å komme tilbake for refill etter tre til fire uker, men dette er veldig individuelt. Noen kunder kommer hver femte uke og er veldig fornøyde, mens andre kommer annenhver uke.


_P3310028o

Les mer...

2017-01-05 11.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv