172070sneseo172070so172070o172070sbrudo172070sdo172070seeo172070nso

Du vil vel ikke mislykkes med bursdagsfesten?

Staalehuset i Haugesund kan snart feire 100 år – og du skal lete lenge etter en flottere ramme rundt selskapet ditt. Med eget kjøkken står den dyktige staben klar til å ta imot flere hundre gjester til bespisning. Det betyr at ditt neste bryllup, bursdag eller barnedåp er i trygge hender.

Daglig leder og kjøkkensjef Kenth Bohström forteller at Staalehuset opprinnelig var et gammelt sildehus. Etter en totalrenovering for 30 år siden, stod huset tomt i en periode før en gruppe entusiaster brettet opp ermene. Resultatet ble et fantastisk hus som i dag rommer en restaurant, et amfi med konsertlokale og flere bankettsaler. Med en grunnflate på 700 kvadratmeter og hele tre etasjer, har selskapsgjester mer enn nok av plass å boltre seg på. 


172070


- Staalehuset er et multihus hvor vi tar imot alle slags selskaper, som dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager, minnestunder og andre markeringer. Mesteparten av maten lager vi selv her på huset. Der er vi spesialister, og vi legger stolthet i det at når gjestene våre kommer, så lukter det lapskaus, ribbe eller annet i huset. Det er hjemmelaget og vellaget mat i rikelige porsjoner. 


- Ofte har vi også buffé-løsninger, noe som er veldig praktisk. Men selvfølgelig har vi tallerken-servering til bryllup og selskaper. Ikke sjeldent prøver vi å legge til rette med en meny slik at man har mulighet til å servere på både tallerken og fat.


Det historiske huset er perfekt for ethvert selskap med sine tre etasjer. Her kan man dekke på og servere mat i ett rom, mens i et annet kan man arrangere underholdning og i et tredje kan man nyte kaffe og dessert – alt etter hva du som gjest ønsker og har behov for. Bohström og kollega John Andreas Toft står klare.

 

172070sssmo


- Å ha en dialog med kundene for å finne ut av hva de ønsker seg er viktig. Da kan vi sette opp en meny etter det, i stedet for at vi bare forteller dem at “denne menyen skal dere ha”. Selvfølgelig kan vi komme med innspill, men når det er kunder som har smak og ideer selv, så hører vi jo på det. Vi kan lage alt, men det skal se bra ut og det skal smake godt. Mange ganger har jeg fått utfordringer på ting jeg aldri har gjort før, men da er det bare å sette i gang, sier Bohström med et smil.


De kan også stå for catering til selskaper og sammenkomster, enten innad på huset eller ved at de kjører ut maten til gjester som har egne lokaler. Her strekker de seg langt for å være fleksible og oppfylle kundens ønsker.

- Atmosfæren er det som gjør Staalehuset til et sted man vil være.

Les mer...

2017-05-30 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv