172070sneseo172070so172070o172070sbrudo172070sdo172070seeo172070nso

Du vil vel ikke mislykkes med bursdagsfesten?

Staalehuset i Haugesund kan snart feire 100 år – og du skal lete lenge etter en flottere ramme rundt selskapet ditt. Med eget kjøkken står den dyktige staben klar til å ta imot flere hundre gjester til bespisning. Det betyr at ditt neste bryllup, bursdag eller barnedåp er i trygge hender.

Daglig leder og kjøkkensjef Kenth Bohström forteller at Staalehuset opprinnelig var et gammelt sildehus. Etter en totalrenovering for 30 år siden, stod huset tomt i en periode før en gruppe entusiaster brettet opp ermene. Resultatet ble et fantastisk hus som i dag rommer en restaurant, et amfi med konsertlokale og flere bankettsaler. Med en grunnflate på 700 kvadratmeter og hele tre etasjer, har selskapsgjester mer enn nok av plass å boltre seg på. 


172070


- Staalehuset er et multihus hvor vi tar imot alle slags selskaper, som dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager, minnestunder og andre markeringer. Mesteparten av maten lager vi selv her på huset. Der er vi spesialister, og vi legger stolthet i det at når gjestene våre kommer, så lukter det lapskaus, ribbe eller annet i huset. Det er hjemmelaget og vellaget mat i rikelige porsjoner. 


- Ofte har vi også buffé-løsninger, noe som er veldig praktisk. Men selvfølgelig har vi tallerken-servering til bryllup og selskaper. Ikke sjeldent prøver vi å legge til rette med en meny slik at man har mulighet til å servere på både tallerken og fat.


Det historiske huset er perfekt for ethvert selskap med sine tre etasjer. Her kan man dekke på og servere mat i ett rom, mens i et annet kan man arrangere underholdning og i et tredje kan man nyte kaffe og dessert – alt etter hva du som gjest ønsker og har behov for. Bohström og kollega John Andreas Toft står klare.

 

172070sssmo


- Å ha en dialog med kundene for å finne ut av hva de ønsker seg er viktig. Da kan vi sette opp en meny etter det, i stedet for at vi bare forteller dem at “denne menyen skal dere ha”. Selvfølgelig kan vi komme med innspill, men når det er kunder som har smak og ideer selv, så hører vi jo på det. Vi kan lage alt, men det skal se bra ut og det skal smake godt. Mange ganger har jeg fått utfordringer på ting jeg aldri har gjort før, men da er det bare å sette i gang, sier Bohström med et smil.


De kan også stå for catering til selskaper og sammenkomster, enten innad på huset eller ved at de kjører ut maten til gjester som har egne lokaler. Her strekker de seg langt for å være fleksible og oppfylle kundens ønsker.

- Atmosfæren er det som gjør Staalehuset til et sted man vil være.

Les mer...

2017-05-30 11:15

172004f

Ring og bestill din favorittkake!

Artikkel Westre Bakeri i Ørsta tilbyr kundane å ringe å bestille sin favorittkake. Både private og bedrifter kan ringe, sende e-post eller stikke innom eit av utsala for å bestille kake. Kvifor ikkje gi Westre...
174048gfd

Her kan du unngå skader og forlenge vippene på en sikker måte

Artikkel Agata Henryka Kielak er ledende i bransjen innen vippeextension, og siden hun startet Secret Lashes Norge i 2010 har hun fokusert på profesjonalitet og solid utdanning i faget.

    Faktaruta

    173716_Solbergp_0517GBTW258

    Til topps med Volkswagen

    Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

    LYNK-CO_event

    Designer fremtidens biler

    Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

    Arkiv