192022w6192022w5192022w4192022w3192022w2

Dra til sjøs med The Tall Ships Races

Årets store nyhet er at tre av de 72 skutene åpner dørene for publikum når The Tall Ships Races går av stabelen i Fredrikstad. Slik sikrer du deg billetter til den uforglemmelige seilasen.

17 nasjoner og 72 båter; Fredrikstad har igjen fått æren av å være vertskapsby for tredje gang når den tradisjonsrike årlige seilasen The Tall Ships Races går av stabelen den 11.- 14. juli. Helt nytt for i år er derimot at tre av skutene for første gang inviterer publikum inn på en herlig opplevelse på utseilingen fra Fredrikstad til Hvaler.


– Det er et magisk seilas der man får lov til å bli med skutene på utseilingen den 14. juli fra Gamlebyen i Fredrikstad til Hvaler. Det er nytt at vi har fått lov til å gjøre dette, og plassene er begrenset. Vi satser på 150 plasser, men det kan bli flere, forteller Maya Nielsen, daglig leder i Visit Fredrikstad Hvaler til Bransjemagasinet.


Ved 12-tiden kaster skutene loss fra kaia i Gamlebyen, og legger deretter ut på et seilas som vil vare i rundt en time. Etterpå vil det gå busser tilbake til Fredrikstad, som selvsagt er inkludert i seilasens billettpris.  


I Gamlebyen vil flere av skutene fra The Tall Ships Races være åpne for publikumsbesøk mens de ligger til kai, og det vil dessuten være mulig for bedrifter å leie en skute under arrangementet denne dagen.


Arrangementet som starter torsdag 11. juli og avsluttes søndag 14. juli, byr på masse liv, spennende aktiviteter og mye moro for både store og små skuelystne. The Tall Ships Races er en unik mulighet til å oppleve Fredrikstad under en helt spesiell tid på året – enten du er turist i egen by, kommer fra nabobyen eller kanskje reiser langveis fra.


Velkommen til en uforglemmelig seilas!



Alle bilder i reportasjen er tatt av Walter Schøffthaler.

Les mer...

2019-05-10 11.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv