192022w6192022w5192022w4192022w3192022w2

Dra til sjøs med The Tall Ships Races

Årets store nyhet er at tre av de 72 skutene åpner dørene for publikum når The Tall Ships Races går av stabelen i Fredrikstad. Slik sikrer du deg billetter til den uforglemmelige seilasen.

17 nasjoner og 72 båter; Fredrikstad har igjen fått æren av å være vertskapsby for tredje gang når den tradisjonsrike årlige seilasen The Tall Ships Races går av stabelen den 11.- 14. juli. Helt nytt for i år er derimot at tre av skutene for første gang inviterer publikum inn på en herlig opplevelse på utseilingen fra Fredrikstad til Hvaler.


– Det er et magisk seilas der man får lov til å bli med skutene på utseilingen den 14. juli fra Gamlebyen i Fredrikstad til Hvaler. Det er nytt at vi har fått lov til å gjøre dette, og plassene er begrenset. Vi satser på 150 plasser, men det kan bli flere, forteller Maya Nielsen, daglig leder i Visit Fredrikstad Hvaler til Bransjemagasinet.


Ved 12-tiden kaster skutene loss fra kaia i Gamlebyen, og legger deretter ut på et seilas som vil vare i rundt en time. Etterpå vil det gå busser tilbake til Fredrikstad, som selvsagt er inkludert i seilasens billettpris.  


I Gamlebyen vil flere av skutene fra The Tall Ships Races være åpne for publikumsbesøk mens de ligger til kai, og det vil dessuten være mulig for bedrifter å leie en skute under arrangementet denne dagen.


Arrangementet som starter torsdag 11. juli og avsluttes søndag 14. juli, byr på masse liv, spennende aktiviteter og mye moro for både store og små skuelystne. The Tall Ships Races er en unik mulighet til å oppleve Fredrikstad under en helt spesiell tid på året – enten du er turist i egen by, kommer fra nabobyen eller kanskje reiser langveis fra.


Velkommen til en uforglemmelig seilas!


Les mer...

2019-05-10 11:15

194006w5

Mere spiseklar mat: Slik blir ekte matglede skapt!

Artikkel Mere Mat er helfabrikat-rettene som utfordrer både konkurrenter og smaksløker, og bidrar til at det ikke lenger er flaut å handle ferdiglagde supper eller middagsretter i butikken.
194001w7

Spekematekspert med nytt og spennende konsept

Artikkel Spekebua tilbyr alt innen spekemat i nettbutikken til både hverdag og fest, med spennende gaveartikler – nå også med nytt viking-konsept som har skapt stor interesse.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv