173034psd173034rfe173034yhg173034pøe173034pesaasas173034peaasdsdssdds173034paw173034iuyh173034fw173034eoiw173034dade

Spesialister på overflatebehandling

Tor Fasseland AS er kjent for å levere til avtalt tid. Det leveres god kvalitet, og er det noe feil eller mangler, så tar de tak i problemet med en gang og ordner opp.

– Det aller viktigste er at kundene er fornøyde, understreker sjefen Tor Fasseland.


Firmaet Tor Fasseland AS ble grunnlagt i 1988, og erspesialister på overflatebehandling. Det er først og fremst sandblåsing,sprøytemaling og metallisering. Firmaet holder til i nye og moderne lokaler påGismerøya i Mandal. Per dags dato er det Tor Fasseland og hans bror som stårsom eiere av Tor Fasseland AS.


– Lokalene til Tor Fasseland AS ble bygget for seks år siden,for to år siden utvidet vi lokalene på grunn av en stor kunde/firma som holdttil i Kristiansand. Dette firmaet jobbet mye innen rørkoblinger for FMC, sombrukes på havbunnen innen olje og gassledninger som leveres over hele verden.Slik kom firmaet inn i offshore-ordrene.


– Her i Gismerøyveien har vi kjempelokaler som vi er stolteav, hvor vi kan utføre mange oppdrag over flere kvadratmeter. Portene er åttemeter brede og syv meter høye. Vi har to traverkraner som hver tar 10 tonn, 20tonn til sammen. Vi er så heldige å være tilknyttet en dypvannskai, der det erubegrenset størrelse på båter. Dypvannskaien benytter vi oss ofte av, ogkundene er veldig fornøyde med den.


Kundene er hovedsakelig lokale bedrifter innen on- ogoffshorebransjen, marint og bedrifter som trenger overflatebehandling. Blant navnenepå referanselisten er blant annet Skogsøy båt, Umoe Mandal AS og KristiansandSkruefabrikk & Mek. Verksted AS, MH Wirth, og Bårdsen smie & Mek.Verksted.


– Vi er opptatt av miljø, så all sand fra sandblåsingen blirrenset og gjenvinnes for så å brukes om igjen. Vi har alt av moderne utstyr tilå utføre sandblåsing, sprøytemaling og metallisering, forteller de.


Daglig leder Tor Fasseland ser positivt på fremtiden. I daghar bedriften 11 ansatte, mange har jobbet her i mange år. Blant annet har deen som snart har vært ansatt i 25 år. Da blir det gullklokke.


På hjemmesiden til Tor Fasseland AS leser vi at de ogsåutfører korrosjonsbekjempelse, høytrykksvasking og -sprøyting samt lakkering,stålbørsting, plasting, sliping og sparkling av plast. Kvaliteten på produkteneblir kontrollert gjennom en effektiv ledelse og et godtkvalitetssikringssystem. Og alt utføres i henhold til gjeldene prosedyre medkvalifisert personell.

 

Les mer...

2017-09-05 14.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv