193018w2193018w3193018w1

Alt av utstyr for en bra treningshverdag

Tredemøller, elipsemaskiner og styrketreningsapparater: Treningspartner har alt av utstyr som trengs for bra og effektiv trening.

Treningspartner ble lansert som nettbutikk i 2003 av Trine Sigurdsson. Fremgangen kom sakte men sikkert og etter hvert ble bedriften kjøpt opp av en gruppe eiere som driver nettbutikker i Skandinavia med direkte distribusjon mot sportsbransjen. Lars Sørbell Thomassen overtok som styreleder og daglig leder i 2010, og siden da har det vært god vekst i nettbutikken. 


Høsten 2013 tok Treningspartner et nytt steg ved å åpne Norges største spesialbutikk for treningsapparater og utstyr i Lier. Butikken, som ligger mellom Asker og Drammen, har lokaler på hele 800 kvadratmeter. 


– Vi gikk den motsatte veien for hva som er vanlig. De fleste begynner med butikker, for så å lage nettbutikk, vi begynte med nettbutikk, sier han.


I dag er det syv ansatte hos Treningspartner. Her selger de alt man trenger innen trening – sportsernæring, massasje-og idrettsmedisin, i tillegg til profesjonelt treningsutstyr i alle prisklasser.


– Vi har elipsemaskiner, tredemøller, romaskiner og styrketreningsapparater – både vekter, skiver og stenger. Hos oss kan du for eksempel få et knebøystativ for 150 000 eller 1000 kroner, så vi har virkelig noe for alle, understreker Thomassen.



Målet til Treningspartner er å gi kundene en bedre treningshverdag – og de retter seg mot både privatpersoner og bedrifter. 


– Vi begynte først å rette oss mot bedriftssiden i 2018, da vi ble fusjonert med vårt søsterselskap som drev mest innen bedriftssiden. Med bedrifter tenker vi mest på treningssenter og fysikalske institutter over hele landet. Vi er nemlig landsdekkende, fortsetter han.


Treningspartner har et godt samarbeid Norges Idrettshøyskole, og er også leverandør til Olympiatoppen. Thomassen forteller at de leverer «luftapparater» til dem.


– Vi er tungt inne i disse fagmiljøene, fordi de ser nytten av å bruke de varene vi har. Vår fordel er at vi er flinke til å finne riktig produkt til riktig kunde. Vi er en god leverandør innen luftbasert treningsutstyr, noe som egner seg godt for rehabilitering og powertrening. Med powertrening mener vi alt med mye bevegelse, en kombinasjon av styrke-og fartstrening. Dette får man ikke kombinert like godt med tradisjonelle vektapparater med vektmagasin.


Thomassen forteller at man kan ligge på en treningsbenk og gjøre benkpress, men hvis man gjør dette på den tradisjonelle måten, med bare stang og vektskiver, så vil du ikke kunne måle hastigheten. Hvis man derimot kan måle og justere sin egen hastighet deretter, vil man få større treningseffekt. Thomassen anbefaler også wattbasert trening, der man fester en liten sensor på vektstanga, som måler styrke, fart og kraft under styrketrening. Da kan man lettere bestemme belastning, og optimalisere og tilpasse styrketreningen. GymAware er et slikt produkt, og det registrerer automatisk bevegelse i stangen så du ikke trenger å starte og stoppe opp målingen mellom hvert løft.


– Dette verktøyet kan gjøre at du kan forbedre treningsresultatene dine betraktelig, sier han.


I tillegg til ny, spennende teknologi i treningsutstyr, poengterer daglig leder i Treningspartner at det er en økning av privatpersoner som velger å implementere hele trimrom i huset sitt. Dette er svært annerledes enn bare for noen år siden, da mange kun kjøpte ett og ett treningsutstyr, for eksempel en tredemølle.


– Trenden er å ha et sitt eget private treningssenter hjemme, og det trenger heller ikke å koste skjorta. Vi kan fint levere et komplett treningssenter til under 100 000 kroner, sier han. Bedrifter har også blitt mer og mer opptatt av å tilby sine ansatte treningsrom, da dette øker arbeidskapasiteten og reduserer sykefraværet. Det gir ansatte mulighet til kontinuerlig trening, og det er et bedre og mer komplett tilbud enn å gi støtte til medlemskap hos et treningssenter, mener Thomassen.


– I alle tilfeller kan vi fungere som en rådgiver som svarer på spørsmål som egentlig alle måtte ha, uavhengig om du er interessert i å lage et trimrom for jobben eller om du ønsker å kjøpe noe enkelt utstyr for deg selv, sier Thomassen.


– Kunden er det viktigste for oss. Vi er svært konkurransedyktige på pris og leverer kvalitet, avslutter Lars Sørbell Thomassen.

måle hastigheten. Hvis man derimot kan måle og justere sin egen hastighet deretter, vil man få større treningseffekt. Thomassen anbefaler også wattbasert trening, der man fester en liten sensor på vektstangasommålerstyrke, fart og kraft under styrketrening. Da kan man lettere bestemme belastning, og optimalisere og tilpasse styrketreningen. GymAware er et slikt produkt, og det registrerer automatisk bevegelse i stangenså du ikke trenger å starte og stoppe opp målingen mellom hvert løft. -Dette verktøyetkan gjøre at du kan forbedretreningsresultatene dine betraktelig, sier han.I tillegg til ny spennendeteknologii treningsutstyrpoengterer daglig leder i Treningspartner at det er en økning av privatpersoner somvelger å implementere hele trimrom i huset sitt. Dette er svært annerledes enn bare for noen år siden, da mange kun kjøpte ett og ett treningsutstyr, for eksempel entredemølle.-Trenden er å ha et sitt eget private treningssenter hjemme, og det trenger heller ikke å koste skjorta. Vi kan fint levere et komplett treningssenter til under 100 000 kr, sier han. Bedrifter har også blitt mer og mer opptatt av å tilby sine ansatte treningsrom, da dette øker arbeidskapasitetenog reduserer sykefraværet. Det girde ansatte mulighet til kontinuerlig trening, og det er et bedre og mer komplett tilbud enn å gi støtte til medlemskap hos et treningssenter, menerThomassen.-I alle tilfeller kan vi fungere som en rådgiver som svarer på spørsmål som egentlig alle måtte ha, uavhengig om du er interessert i lageet trimrom for jobben eller om du ønsker å kjøpe noe enkelt utstyr for deg selv, sier Thomassen.-Kunden er det viktigste for oss. Vi er svært konkurransedyktige på pris og leverer kvalitet, avslutter Lars Sørbell Thomassen

Les mer...

2019-06-07 11.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv