Varmmat og bilvask? Ja, takk!

Det har gått så det suser for Statoil Fornebu siden åpningen i oktober 2013. En bensinstasjon som byr på premium bilvask og et stort utvalg av varm mat, var tydeligvis et savn i området.

   – Mottakelsen har vært veldig bra. Det kommer mange tilflyttende hit til Fornebu-området, og veksten jamfør fjoråret har vært enorm. Folk er veldig fornøyde med at det har kommet en bensinstasjon her så de slipper å kjøre ut på motorveien, sier daglig leder Håkon Fuglesang.

Kundene er både private og bedrifter. Når man kommer inn døra hos Statoil Fornebu, skal man tre inn i rene og pene lokaler, og bli møtt av en smilende ansatt.
   – Vi er veldig opptatt av at det skal se ordentlig ut, og vi prøver å ha noe vi kaller nyåpning hver dag. Det betyr at uansett når på døgnet kundene kommer, skal det være ryddig og fint. De skal også bli møtt med et høflig smil og et «hei» av de som står i kassen

Fuglesang og staben hans er veldig stolte av bilvask-anlegget på stasjonen. Han forteller at de kan tilby kundene fire plasser for innendørs selvvask pluss en stor maskinvask. Tilbudet er trolig et av de bedre man kan få i området. I tillegg er stasjonen store på varmmat, særlig til lunsjtider og om ettermiddagen. Når det gjelder mat, jobber de også med planer om løsninger for bedrifter, og særlig for ansatte i området som jobber sene kvelder. Statoil har ellers lansert sitt eget drivstoff som heter Miles, og tilbakemeldingene har vært gode.
   – Både Miles og MilesPlus har blitt veldig godt mottatt. Jeg ser at det er mange av våre kunder som bruker Miles plus, så det har vært svært positivt. Fordelen med Miles er at det tar bedre vare på motoren, og bevarer hestekreftene. Dette bedrer også akselerasjonen, og flere kunder har fortalt at de har merket en forbedring.

Les mer...

2015-09-03 11.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Statoil Fornebu
  • www.statoil.no
  • Telefon:
    67 12 29 20
  • Adresse:
    Rolfsbuktveien 2
    1364 Fornebu
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv