164038 QS164038 QS0164038 QS1

Velkommen til ja-hotellet i Sarpsborg

Aktiviteter og opplevelser går hånd i hånd med service av ypperste kvalitet. Hos Quality Hotel Sarpsborg har alltid gjestene førsteprioritet.

- Vi har valgt å være et opplevelseshotell. Det betyr at når vi holder kurs og konferanser, skal vi være best på matopplevelser, god service og ikke minst på møtelokaler. Men! vi har noe ekstra som ingen andre har; nemlig et stort aktivitetssenter som ligger inne i hotellet. Her har vi blant annet klatrevegg, høydepark, labyrinter, fotballbane, minigolf og et stort svømmeanlegg.


Richard Paulsen er en engasjert og entusiastisk direktør. Quality Hotel Sarpsborg har eksistert i snart 17 år. Det har til gangs motbevist alle som tvilte på at det går an å overleve med en beliggenhet utenfor bykjernen. Det har også vunnet en rekke priser i forhold til gjesteopplevelser, og har blitt kåret til det beste hotellet i Quality-kjeden. 


- Dette er et hotell som skal klare å tilpasse seg alle slags gjester og målgrupper innen kurs og konferanse; fra de helt små møtene og opp til samlinger med 12000 deltakere. Vi huser både kick-off, sommeravslutninger og julebord med egne show.


Hotellet har 750 senger fordelt på 260 rom, samt to store kongress-saler og flere mindre møterom. Det har også en arena som passer godt til utstillinger, og en stor parkeringsplass med gratis parkering for sine gjester.


- Jeg vil skryte av personalet, for vi har fremoverlente ansatte som jobber med energi, mot og begeistring hver eneste dag. Vi er et lekent hotell, et ja-hotell, og det er dette som gjør oss spesielle i denne bransjen. Quality Hotel Sarpsborg er hele tiden fremtidsrettet, så om fem år vil det helt klart se annerledes ut enn hva det gjør nå. Som hotell må vi hele tiden fornye oss.

Les mer...

2016-11-15 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv