173011.173011ddd.173011173011..173011d.173011d.e173011dd.173011dddsd.173011dddsdd.173011deed.

Trodde du at glassrekkverk var vanskelig å montere?

ZiFront AS ble etablert i Skien i 2012. Produktet ble godt mottatt og selskapet hadde støtte fra Innovasjon Norge, og vokste raskt i omsetning. Men en dag gikk de konkurs. Eiendomsutvikleren Gunnar Hop kjøpte opp konkursboet.

Da Gunnar Hop fikk tilbud om å kjøpe opp konkursboet visste han at det allerede var gjort et godt grunnarbeid og at produktet var bra. Derfor så han muligheten til å få selskapet på fote igjen og videreføre driften. Vidar Bratten kom med på eiersiden og ble satt inn som Daglig Leder.

– De som skapte produktet la sin sjel i det og lagde et produkt som var enestående i sitt slag. I sin tid var det verdens første modulbaserte glassrekkverk av svært god kvalitet, forteller Bratten.


173011d.


Bratten har allsidig bakgrunn i mange forskjellige bransjer, og har vært Daglig Leder for ZiFront siden oppkjøpet av konkursboet i september 2015. Sammen med styreleder Gunnar Hop, driver Bratten konseptet med de lettmonterlige glassrekkverkene videre – et konsept og en videreføring som krevde flere store avgjørelser for å sette iverk. 


– Ønsket vårt var å flytte hele ZiFront-fabrikken med ansatte fra Skien til Bokn, men på det tidspunktet var det ingen som ønsket å flytte på seg. Derfor stod vi plutselig der med 13 trailerlass med varer og halvfabrikata og skulle begynne å produsere glassrekkverk, sier han med et smil.

Fremtidens glassrekkverk
Den store fordelen med å kjøpe opp et eksisterende selskap fremfor å starte et helt nytt er at grunnarbeidet allerede er gjort. Og en enda større fordel som kom Bratten og Hop til gode, var at de forrige eierne hadde lagt sin sjel i arbeidet med å skape et unikt produkt. 


173011.


For ikke lenge siden var glassrekkverk nemlig som oftest et skreddersydd produkt som krevde mye planlegging, nøyaktige mål og lang leveringstid, men hos ZiFront kan kundene enkelt klikke seg inn på hjemmesiden og taste inn sine egne mål. Dette i kombinasjon med Youtube-videoer som viser hvordan produktet monteres, forenkler prosessen for kunder betydelig.

Å sette opp et glassrekkverk fra ZiFront tar under halvparten av tiden sammenlignet med andre produsenter, og som regel tar det kun 3-4 dager fra bestilling til glassrekkverket er montert. Man kan nesten si at ZiFronts glassrekkverk er fremtidens glassrekkverk.

– De forrige eierne hadde utviklet gode hjelpemidler og tekniske kalkulatorer på sin hjemmeside – noen av de beste på markedet. Kundene kan gå inn på vår hjemmeside og sette inn sine egne mål på terrassen. Det å bruke mindre tid på montasje er både kostnadseffektivt og tidsbesparende, konstaterer Bratten.


173011dd.


Det ligger mye tanke bak produktet, og når du kjøper et glassrekkverk fra ZiFront kan du dessuten være helt sikker på at du får prima vare. Det syrefaste stålet som benyttes er motstandsdyktig mot rust og brukes til en rekke forskjellige bygninger utendørs, blant annet skyskrapere og lignende. Det herdede glasset er laminert med alumuniumslister oppe og nede. Rekkverket tåler så mye motstand at du kan få inntil to meter stolpeavstand, noe få andre konkurrenter tilbyr.

ZiFront selger kun gjennom forhandlere, og du får kjøpt glassrekkverk fra ZiFront hos byggvareforretninger og andre forhandlere over hele landet. De finnes hos hele 170 forhandlere rundt omkring i Norge, så spør gjerne hos din lokale byggvareforretning.


173011dddsdd.


Nå er planen videre å bli det foretrukne valget av glassrekkverk. Og med et kvalitetsprodukt du kan stole på og en leveringstid langt under gjennomsnittet, ligger forholdene godt til rette. Målet er å ekspandere i utlandet med franchise på sikt. Styreleder Gunnar Hop er ivrig og utålmodig, og vil gjerne starte en lansering av produktet utenfor Norge men har skjønt viktigheten av å bygge et varemerke i hjemlandet før man tenker tanken på å ekspandere utenlands.

– Skal du ekspandere til utlandet, må du ha solid fotfeste i hjemlandet. Og der er vi ikke ennå. Vi må ha samme kvalitets-tankegangen som de forrige eierne hadde, og skal vi utvide sortimentet skal det være god kvalitet. Vi skal også ha samme leveringsdyktighet, slår Bratten fast.


173011d.e
Men hvorfor skal du velge et rekkverk fra ZiFront? Det har Bratten svaret på.

– Man får høy kvalitet til lav pris. I tillegg vil man som profesjonell aktør spare penger på at det tar kortere tid å montere rekkverkene våre. Men for privatmarkedet er det kanskje enda viktigere at det er enkelt å montere. Du kan gjøre det selv så lenge du leser deg opp på hvordan du gjør det på nettsidene våre, og følger måleanvisningene. Et glassrekkverk er dessuten et dekorativt innslag i utemiljøet som gir et eksklusivt preg, mener Bratten, og forteller at det kan minne litt om følelsen du får når du pakker ut en iPhone. Det er lagt ned mye tanke og kvalitet i produktet.

– Et glassrekkverk gir det lille ekstra, og er i tillegg ideelt for borettslag og bedrifter – så vel som privatboliger. Alle som har hatt befatning med produktet liker det veldig godt. De som ønsker tilbud kan gjerne ta kontakt med oss, så vil vi formidle forespørsler til forhandlere lokalt.

Les mer...

2017-08-15 13:30

191038w1NY

– Vi står på huet for kundene våre

Artikkel Gode kontorlokaler kan effektivisere areal og skape trivsel for dine ansatte for å yte maksimal produktivitet og samhandling. SL Interiør & Kontor AS hjelper deg å nå dine mål med et kontorlandskap tilpasset...
191017w3

Slik får du benkeplatene alle snakker om

Artikkel Arkitekter, Interiørdesignere, kjøkkenbutikker og møbelsnekkere har lagt sin elsk på materialet Corian. Bransjemagasinet tok en prat med Morild InterDesign AS, som produserer, monterer og installerer benkeplater...

  Kontaktinformasjon

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  NaimJosefiw4

  Superdesigner

  Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Arkiv